Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
4

Noe litt mer enn kun overfladiske tingHei! Hvordan går det med dere?♥

Jeg håper dere alle har hatt en fin jul, det har hvertfall jeg hatt! Jeg feiret julaften med mamma, pappa, lillebroren min og min kjære bestefar. Vi spise masse god mat, og åpnet masse gaver! Jeg fikk alt jeg ønsket meg, så jeg er kjempe fornøyd med gavene! 

I dag, altså Onsdag, så skal jeg til Danmark med familien.. Vi skal ta DFDS, så det gleder jeg meg masse til! Vi drar om kun få timer...

Jeg har tenkt til å filme hele turen til Danmark, så jeg kan legge det ut på Youtube og bloggen, så dere får sett litt av turen og litt mer av hvordan jeg er i virkeligheten. Jeg har lenge tenkt på hvordan jeg skal få denne bloggen til å bli litt mer personlig, for jeg føler at folk ser på meg som dum, og kun opptatt av utseende og det er jo helt feil. Jeg har så utrolig mye mer å by på enn kun det dere ser på bloggen og Instagram, men jeg får aldri vist det føler jeg, fordi jeg kun får lagt ut bilder og tekst, der alt blir overfladisk.

Så ja, jeg skal prøve å få filmen litt av turen på danskebåten, så kanskje det blir en video der dere ser litt mer enn kun bilder! :)

Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  28.12.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 4
15

Han prøvde å voldta meg

Jeg har lenge vurdert om dette er noe jeg har hatt lyst til å dele med dere eller ikke, men jeg har bestemt meg for å gjøre det fordi jeg vil ha en dønn ærlig blogg når det kommer til ting som kun handler om meg selv. Selvfølgelig er det sider ved ting jeg ikke forteller, men mye er det greit at dere vet. Jeg håper at dere som har vært i samme situasjon som meg, eller kommer i samme situasjon som meg - setter pris på at jeg deler dette mer dere, selv om det blir tungt for meg nå som det kommer ut.


For noen uker tilbake ble jeg tatt. Jeg ble satt inn i en bil, mot min vilje, og holdt "fanget" i den bilen i en tid som føltes ut som en evighet. 

Mannen som kjørte bilen tok fra meg mobilen min, og låste bildørene, så jeg ikke kom meg ut. Familien min trodde jeg var på bursdag, og det var jeg jo, helt til bilen kom opp i bilde, og jeg ble sittende inni den i mange timer uten en eneste sjanse til å komme meg ut av den. Jeg slo, sparket, skrek og ga alle mulige tegn til at jeg ville ut, men ingen reaksjon var å få. Jeg ble kjørt til en skog, der mannen prøvde å dra meg ut av bilen og inn i skogen. 

Som dere kanskje ser så snakker jeg litt i koder nå, men det er rett og slett fordi jeg ikke ønsker å gi alt for mye informasjon, selv om dere nå forstår at en person prøvde å voldta meg. Heldigvis klarte jeg å komme meg ut av bilen etter noen timer, og ingenting skjedde fysisk. Men psykisk sliter jeg en del med meg selv...

Dette er også grunnen til at jeg lå på sykehuset, som jeg la ut på Instagram. Jeg prøvde å ta mitt eget liv, etter det der skjedde.

Men jeg overlevde. Og jeg har det bra...

Instagram; babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez
 

 •  05.12.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 15
4

Videoblogg - Room Tour

Hei folkeeenz!

Jeg har endelig fått tatt en video til dere! Jeg liker egentlig ikke å lage videoer, spesielt ikke der jeg snakker, fordi jeg føler meg som en ekte idiot når jeg står å snakker til meg selv.. Jeg aner jo virkelig ikke hva jeg skal si, så 70% av setningen blir feil haha! Men jeg har lagd en Room Tour, så jeg håper dere blir fornøyd! 

Når det er sagt, så må jeg si det at rommet mitt overhode ikke er så ryddig til vanlig.. Jeg har masse rot i skuffene, skapet osv, men det er bare sånn jeg har det haha.. Jeg håper dere forstår det, ettersom at jeg vet at mange av dere er veldig pirkete og tror at jeg har det helt perfekt. Det stemmer overhode ikke.

Håper dere blir fornøyd folkenz!


Instagram; Babemartinez

Snapchat; babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  04.12.2016
 •                     
 •   Videoblogg
 •                     
 • 4
hits