Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
0

GIVEAWAY!

Hei alle fine! Jeg har en god nyhet til dere!

Jeg samarbeidet med www.torstdrikke.no en god stund nå, og for første gang har vi ordnet en giveaway til dere! Den er på Instagram, så dere får melde dere på om dere er interessert!
Vi deler ut hele 14 bokser, 10 vinnere får 1 boks, og 1 vinner får 4 bokser! Dette er jo en konkurranse som passer til både jenter og gutter, så jeg håper dette er noe dere alle liker!

Vinneren blir trukket 3/11-2016, så dere har en uke på dere fra i dag!

Dere finner konkurransen på Instagram profilen min; Babemartinez


Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  27.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 0
11

Har jeg farget håret svart?Har jeg farget håret svart? Kanskje jeg har gjort det for å bli tatt mer seriøs etter innlegget i går, ettersom at 90% av kommentarene jeg fikk gikk ut på at ingen tok meg seriøs pga utseendet mitt..? 

Nå kan du lure nå :*


Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  27.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 11
2

Slik får du sponsorer

Hei! I dag tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere kan skaffe sponsorer, til dere om ønsker det! Som oftest kontakter sponsorene deg og spør om et samarbeid. Men det er ikke alle som får sponsorer, så derfor kan du prøve å fikse det selv! 
Det du kan gjøre er å sende de du ønsker skal sponse deg, en mail, og se hva de svarer. Det verste svaret du kan få er nei, så det er verdt et forsøk. 


 

Ting du kan ha med i mailen;

- Hele navnet ditt, både fornavn og etternavn.

- Alder og hvor du bor. 

- Hva bloggen din handler om, og dine interesser.

- Hvor mange lesere du har hver dag, og hvor mange følere du har på sosiale media.

- Direkte link til bloggen din, og andre sosiale media som F.eks Instagram.

- Fortelle litt om hvem du har samarbeidet med før, om du har det. Og hvordan det gikk.

- Forklar hvordan reklame du kan gi. F.eks; På min blogg får du et eget innlegg med fine bilder, fin om tale, og likt til nettside og produkter.

3 huskeregler;

- Pass på at mailen er ryddig og ser profesjonell ut.

- Vær hyggelig, ta med noen smileyer, med vær saklig.

- Unngå skrivefeil, pass på punktum og komma.
 

Lykke til!


Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  26.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 2
44

Kjære gutter, vis oss respekt

Jeg er lei av å gå ute på gaten, og se menn i alle aldre glo på meg ekkelt. Jeg er lei av å gå på bursdagsfester eller ungdomsklubber, og få en hånd klint inn i rumpa mi. Jeg er lei av å sitte på T-banen og se en mann foran meg, sitte å sende meg ekle blikk og ikke slippe det. Jeg er lei av å se biler senker ned farten når de kjører forbi meg.

Jeg føler meg rett og slett verdiløs.

Hvorfor er det sånn at gutter på en fest bare går å slår meg på rumpa eller tar meg på puppen, uten at jeg vil det? 
Hvorfor er det sånn at gutter sender meg nakenbilde uten at jeg ønsker det?
Hvorfor er det sånn at jeg blir kalt for en hore, om jeg sier nei?


Hvorfor er det sånn!?

Jeg syntes vi jenter opplever så mye vondt når det kommer til kroppen vår, at det er helt sykt. Jeg skal være 100% ærlig med dere og si at jeg er redd når jeg går på Oslo S. Jeg er redd for å bli tatt på, få ekle blikk av pedo menn, og jeg er redd for å bli tatt når jeg går alene.
Selv om unge gutter kanskje ser på det som morsomt å ta en jente på rumpa når hun går fordi, så er det ikke morsomt for hun jenta med mindre hun ønsker det selv. Jeg syntes ikke det er morsomt. Jeg føler meg som en dukke alle bare kan gjøre hva de vil med, uansett hva jeg mener og tenker om det.

Så gutter, menn, alle dere som holder på sånn, vær så snill å stopp. Ikke la oss føle oss redde og verdiløse, for vi er verdt så utrolig mye mer enn det! Tenk om det var moren deres en gutt gjorde det med.. Hadde dere blitt glade? Nei nettopp, så fuck off. 

Uansett hva slags klær vi går med, hvor mye sminke vi har på, om vi har blondt eller brunt hår, om vi har stor eller liten rumpe.. Ikke rør oss om vi ikke vil. 

Så kjære gutter, vis oss respekt!


Giveaway ute på Instagram nå! Meld dere gjerne på!

Instagram; Babemartinez

Snaapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  26.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 44
7

DAGENS ANTREKKThey call it styyyylee


Hettegenser fra Bikbok - Tights fra Nelly - Caps fra Primark


Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  20.10.2016
 •                     
 •   Antrekk
 •                     
 • 7
4

Blir jeg sittende hjemme 2 år til?

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter et møte med barnevernet, og det gikk kjempe bra! Vi begynner å få på plass ting, og snart skal jeg få noe å gjøre så jeg slipper å være hjemme to år til. Jeg kommer tilbake til hva jeg skal gjøre seinere, da vi vet litt mer!

Seinere i dag skal jeg ta med hundene til veterinæren for å gi den årlige vaksinen de skal ha! Jeg husker da jeg var mindre elsket jeg å være med til dyrlegen, fordi jeg selv ville bli en, haha. Den drømmen har jeg nok lagt litt til side..

Ellers har jeg det ganske bra i dag! Våkna opp og fikk fikset meg og dratt ut!

Min fine Chihuahua, Theo! Ellers håper jeg dere alle har det bra, også blogges vi snart igjen! Dagens antrekk kommer seinere i dag, så følg med!


Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  20.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 4
6

Slik får du det bra

Hei alle sammen! Jeg har fått så utrolig mange meldinger etter innlegget jeg skrev i går, der folk har fortalt meg om deres "problemer" og hva de sliter med. Jeg vet jo ikke oppskriften på hva som gjør mennesker lykkelig, for da hadde jeg jo vært det selv, men jeg vet absolutt hva man kan gjøre for å få det så bra som mulig! Dette virker sikkert litt kjedelig, men test det ut i en uke eller to, så skal du se at det funker bedre enn du kanskje tror! Let´s go!


1. Gjør det som gjør deg glad.

Vi alle har vell en ting vi virkelig elsker å gjøre.. Kanskje det er synge, danse, dusje, være med venner, dra på kino, spise ute, det kan være så utrolig mange forskjellige ting som gjør oss glad. Finn deg tingen som gjør deg glad, og gjør alt du kan for å få gjort det ofte nok til at det gir deg energi. Jeg elsker å være på tivoli mer enn noe annet her i verden, det er det beste jeg vet. Derfor er jeg flink til å følge med på hvor det er tivoli, og dra dit når jeg har muligheten til det. Gjør det du også! Du blir glad, og det gir deg energi i en periode!

Tivoli i Spania med min gode venninne Helen (hun i svart).. Sommer 2016

2. Sov godt.

Det med søvn er så utrolig viktig. Det funker ikke å legge seg klokka 05.00 og stå opp igjen 07.30 for å gå til skolen. Du trenger minst 8 timer søvn, og helst mer. Å sove for mye er heller ikke bra. Du skal sove ca 9-10 timer hver natt. Noe du kan gjøre for å sove bedre er å drikke noe varm før du legger deg, ta en varm dusj, ha vinduet på rommet åpent før du legger deg, og drikk vann før du sover. Dette funker veldig bra på meg, og kanskje det gjør det for deg også! 

3. Legg fra deg telefonen.

Jeg tror alle vi ungdom vet hvordan det er når vi først er på telefonen, vi blir aldri ferdige. Det er alltid noe nytt som dukker opp, og som gjør at vi aldri legger den fra oss. Mobilen er en bra ting for å få tak i vennene våre og familien, og selvfølgelig oppdatere Instagram, og Snapchat. Men om du er ute med vennene dine, nyt det, ikke film alt dere gjør. Minnene dine er verdt så utrolig mye mer enn bildene på Snapchat og Instagram. Det handler om å faktisk se rundt seg, og få med seg det positive som er der ute! Lev i det øyeblikket du er i.

4. Spis mat.

Jeg vet at dette ikke er det letteste å gjøre når man har det vanskelig. Det går ofte to veier, enten at man overspiser eller ikke spiser i det hele tatt. Jeg gikk den veien at jeg ikke spiste, og jeg kjenner fler som har gått den andre veien. Ingen av delene er bra for deg. Du skal spise mat, ofte. Masse sunn mat. Ikke spis Mcern og kebab, fordi det er det eneste som frister. Få i deg kjøtt, fisk, potet, grønnsaker, og andre ting som kroppen din trenger. Dette vil gi deg energi, som holder ut hele dagen.

Ute å spiser på Casa Mia i Lillestrøm.5. Finn deg et mål.

Dette hjelper meg mye når vanskelige situasjoner oppstår. Det å finne deg et mål er så utrolig mye viktigere enn du kanskje tror. Enten om det er å bli advokat, lege, fotograf, eller noe helt annet. Kanskje målet ditt er å få six-pack til sommeren? Eller er det å oppnå 3000 følgere på Instagram? Finn deg et mål som betyr noe for deg, noe som gjør deg glad og positiv. En ting du kan kjempe for! 

6. En å snakke med.

Dette er kanskje den vanskelige delen, fordi man føler at ingen forstår. Du får meldinger av vennene dine og bekjente som sier "Jeg er her for deg, snakk med meg når du føler for det" etter du har postet et trist bilde på Instagram. Men bruker du egentlig de personene hver gang du er lei deg? Mest sannsynlig gjør du ikke det. Men gjør det! Finn deg en eller to personer du stoler på, enten familie, en venn, eller en bekjent, og snakk med de om hvordan du har det! Dette gjør at du får det tunge du bærer på ut, og kan fortsette litt videre. Det høres kanskje ikke ut som at det fungerer, men da har du ikke prøvd hardt nok. 

Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  19.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 6
19

Livet uten skole

Jeg får spørsmål hver eneste dag om min skole situasjon. Derfor har jeg tenkt til å svare på noen spørsmål som jeg får veldig ofte, så dere slipper å lure! Husk at dette har holdt på i nesten to år, så dette har tatt lang tid, vi ga ikke opp etter 6 måneder.


Hvorfor går du ikke på skole?

Jeg ble mobbet for 1-2 år siden, og det gikk veldig inn på meg. Jeg ble veldig redd for skolen, og selv om jeg prøvde 4 forskjellige skoler så har det dessverre ikke funket. Jeg har fått hjelp av barnevernet, Bup, og andre tjenester hele veien. Det var kanskje ikke selve mobbingen som gjorde alt, men det var jo det som startet det hele. Jeg begynte med selvskading, fikk spiseforstyrrelser, jeg klarte ikke sove, jeg fikk sosialangst, depresjon, selvmordstanker, osv.. Det kom dessverre bare mer og mer "problemer" for meg, og det gikk enda mer utover skolegangen.

Hvordan er det å ikke gå på skole?

Det er veldig mange som tror at det er gøy, og det kan jeg love dere at det ikke er. Jeg føler meg veldig alene, og kjeder meg store deler av dagen. Alle er på skolen eller jobb, så jeg har ingen å være med. Husk at alle de som går på skolen møter vennene sine hver eneste dag, og får en rutine på ting. Jeg er stort sett hjemme hele dagen, isåfall blir det en liten tur ut på kvelden.

Hva sier familien din til at du ikke går på skole?

Familien min har vært med meg gjennom hele "reisen" om jeg kan kalle det for det. De har sett hvor vanskelig jeg har hatt det, og fortsatt har det til tider. Vi har fått alt av hjelp Norge har å tilby, og vi har alle kjempet for å få det til å gå. Men vi alle har innsett at skole nå ikke er det som er riktig for meg, og alle har bare godtatt det. De syntes nok det er vanskelig, for det er jo ikke normalt.. Og det har vært store deler av årene hvor alle har vært veldig usikre på hva som skal skje, og hvordan fremtiden min skal kunne bli bra.

Vil du ikke få en utdanning?

Jeg vil jo få en jobb, og tjene penger til å leve et godt liv. Men samtidig så er ikke skole noe for meg etter alt som har skjedd, så tanken på skole nå, det funker bare ikke for meg. Kanskje jeg klarer skolen en dag i fremtiden, eller finner på noe helt annet, det vet jeg ikke. Jeg uroer meg for fremtiden, for jeg vil helst være som alle andre på det området.. Men som sagt er det ikke sånn, og det må jeg bare leve med, med mindre noe forandrer seg veldig fort. Halve 10 klasse er snart over.

Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

 •  18.10.2016
 •                     
 •   Spørsmål
 •                     
 • 19
3

Kjære kjærlighetssorg

Jeg hater deg. Øynene mine renner og kroppen min brenner opp. 
Hvert sekund er som tortur. Du knuser hjerte mitt.
Du får meg til å ligge på bakken å vri meg i smerte.
La meg være. Jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre.
Du ødelegger meg! Plis, gå bort.Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; Babemartinezz@gmail.com

xoxo Isabel Martinez

 •  14.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 3
0

Ingen bestemmer over livet ditt, kun du

Jeg har begynt å komme meg ut av en vanskelig periode, og det har virkelig ikke vært lett. Jeg følte meg fanget i et hull, som jeg aldri kom ut av uansett hvor mye jeg prøvde. Jeg så ingen utvei. 

Jeg hørte hva alle sa om meg og hva alle mente om meg. Uansett hvor jeg gikk så følte jeg at folk så stygt på meg, og ble irritert av meg. Alle hadde meninger om meg, og de var ofte ikke så veldig fine. Jeg var stygg, en bitch, en hore, løs, frekk, ekkel, og mye mer.. 
Alt jeg hørte om meg selv begynte jeg å tro på, og jeg trodde tilslutt at jeg virkelig var stygg, ekkel og frekk. Jeg kuttet kontakt med alle rundt meg, fordi jeg ble så deppa. Jeg mistet alle, og jeg mente selv jeg fortjente det, ettersom at jeg var nettopp det alle mente om meg.

Jeg gikk rundt og rundt. Rundt i en evig sirkel. Jeg ville ut av det. Jeg er ikke slem, jeg er ikke frekk, jeg er ikke ekkel, jeg er ikke en hore, jeg er ikke løs, jeg er ikke stygg, og jeg er ikke en bitch. Jeg visste jo det selv... Men alle andre sine meninger ble plutselig mine egne, og jeg forsto ikke lenger hvem jeg selv var. 

Det tok meg 1-2 år å komme ut av den sirkelen. 1-2 år av livet mitt brukte jeg på å tro at jeg var ekkel og stygg, løs, og frekk. 
Men jeg klarte det jo. 
Jeg kom meg ut av det.

For jeg er en bra person, og det vet jeg selv. 

Det jeg prøver å fortelle dere, er at fordi andre mener du ikke er bra nok, så må du høre på hva du selv mener. Du kjenner deg selv bedre enn noen andre, og du er den eneste som vet om du er snill eller en bitch. Ikke la noen endre den du er, eller dine tanker om noe. Vær deg selv, kjemp for deg selv hver eneste dag. Stå opp og kom deg ut. Gå med hva du vil, smil når du vil, og spis hva du vil. Ingen bestemmer over livet ditt, kun DU.

Foto; Lars Askheim


Instagram; babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

Snapchat; babemartinezzz

xoxo, Isabel Martinez

 •  12.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 0
4

Sletter jeg Instagram med 7000 følgere?

Jeg har nå slettet alle bildene mine på Instagram, og det er helt ærlig veldig deilig! Jeg skal nok ikke slette kontoen, men jeg vil bli mer sikker på hva jeg legger ut og gjøre kontoen finere. Instagram har nå blitt en jobb for meg, så jeg må nå ta Instagram mer seriøs, og få den til å se finere ut enn den har gjort de siste 2 årene. 

Så nei, alle dere som spør, jeg skal ikke slette kontoen, jeg skal bare starte litt på nytt. Andre bilder, andre meninger, og en helt ny feed! Jeg har enda ikke bestemt meg helt for tema, men det finner jeg nok ut av. Men før jeg starter å gjøre Instaen min fin, må jeg fikse litt andre ting. Dere forstår hva jeg mener seinere..

Følg meg @babemartinez

Ha en fin kveld!♥

 •  07.10.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 4
hits