Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
2

My perfect hair

Hei babes!

For en stund tilbake bloggen jeg om Golden Hair, og hvor bra håret var.. Jeg tenkte derfor å legge ut noen bilder nå, der jeg har på håret, så dere kan se hvor bra kvalitet det er og hvor mye hår det er. 

Golden Hair selger ekte menneske hår, som du kan rette, krølle, vaske, og style som du vil.. De selger Tape hair, nail hair, og clip-on set.. Det er også et stort utvalg av farger, så du finner fort en som passer akkurat ditt hår!

Her ser dere bilder av håret. Mitt hår er egentlig til kragebeina mine..


Jeg elsker  Golden Hair, og det samme vet jeg at du vil gjøre. 

Kjøp hår HER.


Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

Isabel Martinez

 •  29.09.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 2
4

Et pust unna

Jeg har det bra. Jeg smiler og ler.

Tanken om deg kommer snikende inn.. Har du det bra? Savner du meg? Har du funnet deg en som har tatt min plass?

Jeg synger, danser, spiser, og synger mer..

Men du kommer fortsatt snikende inn.. Hjertet mitt tar over noen sekunder.. Pusten stopper opp, og alt kjennes vondt.

Men det, går bra.. Jeg er sterk. Det er en smerte jeg ikke visste fantes.. Det er et savn jeg trodde jeg aldri skulle få oppleve.

Men det går bra. Jeg har det bra.

Jeg er sterk.

Og jeg skal klare dette... Jeg skal klare denne smerten..

Alt går opp og ned. Alt kan snu på et minutt..

Men jeg skal klare dette. Jeg skal klare denne smerten.

Selv om du kun er,

et pust unna..


 

Instagram; Babemartinez

Snapchat; babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo Isabel Martinez

 •  21.09.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 4
5

New fav

Hei babes!

For noen dager tilbake bestilte jeg noen klær fra Nelly.com, og de kom i dag! Jeg hadde faktisk glemt hva jeg bestilte så det var ganske spennende å åpne posen.. Jeg kjøpte en genser fra Nike, en beige kjole, og en svart glitter topp.. Genseren fra Nike er favoritten.

Jeg ser selv at jeg har blitt mye dårligere til å blogge, og at jeg såvidt kommer med et innlegg i uka. Jeg beklager veldig for det, og jeg prøver virkelig så godt jeg kan å skjerpe meg.. Jeg har det ikke veldig bra for tiden, og bruker mye tid på meg selv.. Bloggen er en viktig del av meg, men hvordan jeg har det er viktigere. Derfor har jeg valgt å heller poste innlegg når det passer meg, og heller håpe på at dere som leser bloggen min forstår det. Dere kan følge meg på Instagram om dere vil se mer av meg, der poster jeg som oftest minst et innlegg om dagen.. Loveyou folkez


Instagram; babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

Isabel Martinez

 •  15.09.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 5
9

10 ting du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg liker ikke sjokolade. Jeg kan ikke huske sist gang jeg spiste sjokolade, eller at jeg i det hele tatt likte det. Jeg syntes det smaker for sterkt, og varmt? Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn, men sjokolade er virkelig ikke min greie. Jeg liker ikke nugatti, kakao, eller noe som helst ting som har sjokolade i seg.. Ikke engang sjokoladekake. Rart?

2. Jeg fikk mobil i 1.klasse. Det hadde seg sånn at bestevenninna mi den tiden, fikk mobil i første klasse fordi foreldrene hennes skilte seg.. Og siden hun var min bestie, ble det jo veldig urettferdig at hun skulle ha mobil og ikke jeg? Så etter nok masing, fikk jeg også! Jeg tror det var en rosa Nokia mobil, haha.. 

3. Jeg hater drama. Ja, da mener jeg virkelig hater. Jeg er aldri interessert i å lage krangel med noen, eller være en del av en krangel. Om det skulle kommet opp en situasjon, så snakker jeg som oftest bare rolig for å finne ut av en løsning, eller snur meg og går. Det å stå å slenge masse dritt, det er virkelig ikke min ting haha.

4. Jeg slutter å spise og slutter å sove. De periodene jeg føler jeg får for mye press, de periodene jeg ikke klarer å ta vare på meg selv, og rett og slett har alt for mange tanker.. De periodene slutter det mest "normale" å funke for meg.. Jeg slutter å spise, slutter å sove, og rett og slett dytter meg selv til det siste punktet før jeg faller sammen..

5. Jeg liker ikke å bli tatt bilde av. Rart? hahah.. Jeg hater virkelig når folk skal gå rundt å ta bilder av meg, til Snapchat, privat brukeren på Instagram osv.. Jeg føler alltid at jeg ser helt jævlig ut på bilder, og tenker på det stygge inntrykket folk skal få av meg. Hvis jeg tar bilder selv, er det greit.. Eller Photoshoot.. For da har jeg kontroll på bildene, og jeg vet hva som blir lagt ut. 

6. Jeg har drit lyst til å begynne med Youtube. Jeg føler Youtube hadde passet meg ganske bra, ettersom at jeg ikke eier flauhet, og liker å dele ting! Problemet er bare det at jeg ikke har noen ideer om hva jeg kan lage videoer om, og jeg er ikke flink på verken å sminke meg, ordne hår, eller noe sånt.. Så jeg tror det kanskje ikke hadde blitt likt så mye..

7. Jeg elsker musikk. Og da mener jeg virkelig elsker. Jeg hører på musikk hele tiden, og jeg føler alltid at noe mangler om jeg ikke har det på.. Jeg hører på det meste, men favoritten er Chris Brown.. Om du har noen bra sanger, så er det bare å sende meg!

8. Jeg føler alltid jeg må leve opp til Babemartinez. Hmm, ja.. Altså, jeg føler veldig ofte at jeg har satt meg selv i en situasjon der alle tror at jeg bruker sminke hele tiden, bare er opptatt av utseende og klær.. Ikke er særlig snill, mest ego, osv.. Dette er overhode ikke sant.. Seinest i går gikk jeg 100% uten sminke, enda jeg var ute i mange timer.. Jeg er ikke redd for å gå uten sminke, faktisk så syntes jeg at jeg ser helt okei ut.. Men problemet er det at alle andre forventer å se meg med sminke, at det er lettere å bare ha det på - enn å faktisk forklare alle hvorfor jeg går uten..

9. Jeg sliter meg ut med å svare alle. Dette høres sikkert sykt rart ut, og det kan jeg forstå, men jeg sitter faktisk på mobilen min opp til 7 timer om dagen, bare for å få svart alle som vil snakke med meg.. Jeg har hatt Snapchat i 1 uke nå, og har allerede over 11000 i score.. Jeg har en type "tvangstanke" om at hvis jeg ikke svarer folk, så vil de hate meg og da blir jeg helt alene.. Jeg svarer alle så fort jeg ser det, og setter de foran hva jeg selv faktisk må gjøre.. 

10. Jeg elsker å kjøre bil/ sitte på buss. Jeg finner en slags ro av å sitte i bil på lange turer, og samme med buss.. Jeg sitter helt i min egen verden med ørepropper, og bare lufter sjelen min litt, haha.. Jeg lurer på hvor mange ganger mamma har måttet kjøre meg rundt midt på natten, fordi jeg har hatt så alt for mye å tenke på..


Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

Isabel Martinez

 •  07.09.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 9
3

En dag

En dag skal jeg se meg selv i speilet..

 

En dag skal jeg se meg selv i speilet og smile, jeg skal smile et så stort smil, at smilet gjenspeiler seg i hele kroppen min. 

En dag skal jeg se meg selv i speilet og være stolt. Jeg skal være stolt over hva jeg har oppnådd, og over hvem jeg er.

En dag skal jeg se meg selv i speilet og glede meg til fremtiden. Jeg skal ikke lenger grave meg ned, heller skyve meg selv oppover.

En dag skal jeg se meg selv i speilet og være fornøyd med meg selv. Jeg skal ha bra selvfølelse og være glad for at jeg ser ut akkurat som jeg gjør.

En dag skal jeg se meg selv i speilet og forstå at det vonde er ferdig nå. Jeg skal være ferdig med alt det negative, og bare se lyst på alt som skjer videre.

 

En dag skal jeg se meg i speilet.

Speilet må bare bli hengt opp først. 


Instagram; @babemartinez

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo♥ Isabel Martinez

 •  01.09.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 3
hits