Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
5

Photoshoot

// foto; Lars Askheim

Hei!

For noen dager tilbake var jeg på shoot et sted i byen, og bildene ble så utrolig bra! Jeg har enda ikke fått tilsendt alle, men jeg vet at resultatet er bra. Bildet under er virkelig en favoritt! Så ut som at det var fler som likte bilde også, ettersom at det slo likes rekorden min, haha. 

Jeg har vært på flere shoots i det siste, og det er noe jeg virkelig trives med. Jeg vil ikke si at jeg er flink, men resultatene har jeg vært veldig fornøyd med. Spesielt denne gangen! Fotografen var veldig flink, og veldig enkel å jobbe med. Kanskje derfor resultatene ble så bra? Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  29.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 5
6

Familie kos!

Hei folkenz! 

I går kveld tok jeg og familien min en spontan tur til Lysaker, der vi fant en liten "strand" og noen steiner man kunne sitte på.. Vi fikset krabber, spiste reker, en hel vannmelon og drakk masse brus.. Vi ga mat til dyrene i vannet, noe som var så koselig! Den ene ble stående hos oss i flere timer og bare ventet på mat, haha.

Nå er det kun 5 dager igjen til jeg reiser, så da blir det masse familie kos de neste ukene når vi er i Spania.. Det blir bra!

Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  26.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 6
0

#SUMMERFEELING

Hei alle nydelige mennesker der ute! 

Nå er det få dager til jeg reiser til mitt andre hjem, og jeg gleder meg bare mer og mer for hver eneste dag som går! I dag har familien ryddet alle kriker og kroker i leiligheten, så nå mangler det bare å rydde mitt rom før jeg begynner å pakke. Som i fjor, så er jeg utrolig treig med å pakke. Jeg har alltid vært klar i flere uker før vi skal reise, men de siste to årene, pakker jeg som oftest samme natt som vi skal dra, haha. Det har ofte resultert i at jeg har pakket alt for lite, og alt for dårlig. Men forhåpentligvis pakker jeg før og bedre i år, vi satser på det!

Akkurat nå har jeg skikkelig sommer følelse så vi får håpe denne sommeren blir bra! Jeg syntes alltid det er like tungt å være borte fra venner og familie i opp til 6 uker, men det skal nok gå bra! Jeg føler også at alle forandrer seg så mye i løpet av sommeren, og at det er fler som forsvinner og fler som kommer. Nå får jeg virkelig se hvem som er ekte venner og ikke.. Men mine tanker så være sommeren, styrke meg selv, og finne ut av hvordan høsten blir!

Elsker dere alle lesere♥Masse klemmer fra meg!


Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  25.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 0
1

Uten deg

Jeg vil ikke være uten deg. Jeg vil ikke være uten ansiktet ditt, stemmen din, klemmene dine, og tryggheten du gir meg. Jeg vil ikke være uten smile du får meg til å smile, uten latteren du får meg til å le, og uten livet du får meg til å leve. Du er hverdagen min, du er livet jeg har levd i mange år nå. Du er den jeg vil leve med, den jeg vil ha ved min side vær dag... Ikke den jeg må være uten i mange uker. 

Dette blir vanskelig. 


Jeg var forresten en liten tur innom vg-lista i dag, og jeg må virkelig si det var god stemning. Masse folk, høy musikk, og store smil uansett hvor jeg snudde meg! Håper alle dere som var der koste dere masse! 

Følg meg på Instagram @babemartinez

kontakt; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  25.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 1
7

Kjære mobber, jeg ville bli venn med deg

Jeg vil bare si deg noen ord. Noen ord jeg virkelig håper du tar til deg. Noen ord jeg håper du husker for alltid.

Alt startet for 2 år siden, da jeg startet i 8 klasse. Jeg gledet meg. Jeg skulle få dere som venner, og jeg skulle få mange gode minner med dere. Jeg gledet meg til å bli "stor", få karakterer, og starte en ny hverdag. 

Men så lett var det ikke...

Dere ble ikke mine venner, dere ble mine mobbere. Min fremtid med dere, var ingen fremtid. Mine minner med dere, ble de jeg enda tenker på hver kveld og gråter av. Jeg ville ikke at det skulle gå den veien, og kanskje ikke dere ville det heller? Men sånn ble det, og sånn er det.

Det har nå gått 2 år siden det skjedde. Siden jeg trodde dere skulle bli mine venner. Det har gått 1 år og 6 måneder siden jeg ga dere opp. Det knuste meg. Jeg gikk fra å være en normal ungdom, skole, venner, smilte, ingen andre bekymringer enn prøvene, og oppegående, til å være deprimert, få angstanfall, selvskading, ingen venner, selvmordsforsøk, ingen skole, sosial angst, søvn problemer, og spiseforstyrrelser. Alt det, fikk dere meg til å gå igjennom. Utrolig nok, så hater jeg ingen av dere selv om dette er det dere har fått til. 

Jeg har ikke vært på skolen på 1 år og 6 måneder. Jeg har prøvd, på fire forskjellige skoler, men jeg har ikke klart det. Jeg er alt for redd, jeg er alt for redd for at det skal skje igjen. Jeg er så utrolig redd for å mobbet, få drapstrusler, riste hele skole timen, komme til pulten min med "hore" skrapet inn, bli skreket til, og hundrevis av stygge blikk i løpet av en dag. 

Jeg har en mørk fremtid sier alle, og jeg kan si meg enig i det. Norge er lagt opp til at skole er fremtiden din, men på grunn av dere, så klarer jeg ikke skole og får ingen fremtid. Jeg ga opp dere, men jeg gir ikke opp skolen. Jeg må jo være sterk, er det ikke sånn da? 

Jeg har mistet alle vennene mine jeg hadde i 7 år, mange av de sier ikke "hei" når de ser meg engang. Jeg har mistet alle jeg har trodd har vært mine beste venner. Jeg har mistet troen på meg selv, og jeg har mistet tilliten til folk. Alt dette, og jeg er 15 år gammel. Jeg er jo faktisk fortsatt bare et, barn? Jeg føler meg ikke lenger som et barn, faktisk. Jeg føler meg voksen. Jeg har lært at mennesker ikke er noe man kan lene seg på, og jeg har lært at du egentlig ikke har noen andre enn deg selv. Jeg har også lært at livet ditt kan snu seg fra bra til dårlig på så utrolig kort tid. 

Jeg starter nå i 10 klasse, noe alle ser på som det mest seriøse året. Jeg har ikke fått andre karakterer enn i første halvdel av 8 klasse jeg... Hvordan skal det da gå? Jeg fikk bra karakterer. 5 var det jeg fikk mest, noen 6ere, og noen få 4ere. Hva med nå? Jeg vet ikke engang om det er vits å prøve. Hva har jeg å gjøre på en skole? Bli mobbet, igjen? Bli gjort til latter? Helt ærlig, så vet jeg ikke. 

Jeg forstår ikke hvordan mitt liv skal kunne bli bra. Jeg har en Instagram-konto med snart 6000 følere, skal jeg bare satse på den? Skal jeg satse på bloggen? Skal jeg bare la livet gå? Skal jeg stoppe livet? Jeg vet ikke. Hadde jeg klart å komme meg på skolen, så hadde jeg gjort det, men jeg klarer ikke. Jeg har prøvd i 1 år og 6 måneder nå, på fire forskjellige skoler. Jeg har møtt hundrevis av herlige personer, men jeg klarer ikke å få noe forhold til noen, fordi jeg er så redd for å begynne å stole på noen. Jeg har jo erfart at mennesker ikke er noe å stole på.

Så kjære mobbere. Jeg ville bare bli venn med dere, men dere ville visst ikke med meg. Alt dere gjorde, og alt dere sa, har fått meg til å oppleve et helvete. Gråtet meg til søvn vær eneste natt, jeg har sultet meg fordi dere mente jeg var feit, jeg har gitt opp alle mennesker inkludert meg selv, jeg har til og med prøvd å ta mitt eget liv, fordi dere mente jeg ikke fortjente å leve. 

Og igjen.. Kjære mobbere, jeg ville bli venn med dere


Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

Del gjerne!

 •  24.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 7
3

Er jeg en lek eller er det kjærlighet?

Jeg er så forvirret. Ordene bare stopper. Hva har skjedd nå? Har jeg blitt betatt av deg? Har vi noe? Er alt på ekte, eller lurer du meg? Er jeg en brikke i spillet ditt, eller er jeg premien? Hadde jeg visst det, så hadde alt vært så utrolig mye lettere.Hvorfor er jeg så redd for å bli betatt? Hvorfor er jeg så redd for å si at du er noe for meg..? Hvorfor er jeg så utrolig redd for å tro på deg? Er det fordi jeg har blitt såret før, fordi jeg har mistet den jeg trodde elsket meg på ekte? 

Jeg liker deg. Jeg liker alt ved deg. Jeg liker å være med deg, jeg liker å snakke med deg, jeg liker alt. 

Hadde jeg bare klart å si det, og stå opp for det, rett foran deg. Da hadde alt vært gjort. Da hadde alt vært fint.. Tror jeg..? Men jeg tror bare. Jeg vet ikke. For jeg vil ikke bli brukt som en brikke, jeg vil ikke være en lek. Jeg vil være kjærlighet, som du føler fra hjertet. Men finnes det egentlig noen gutter lenger, som er sånn? 

Er jeg en lek, eller er det kjærlighet?


Instagram @babemartinez

snapchat; babemartinezzz

epost; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  19.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 3
5

Jeg er fri

Jeg er fri. De siste dagene har vært så deilige! Jeg har ingen meldeplikt til noen, ingen å være usikker på, ingen som bestemmer hva jeg skal gjøre. Jeg har bare meg selv, mine avgjørelser, og mine tanker. Og vet dere hva? Det er så utrolig deilig! 

Jeg har tatt dette "bruddet" så bra, og den eneste personen jeg kan takke for det er meg selv. Jeg har vært sterk, jeg har stått opp og fått noe ut av dagen. Jeg har møtt så utrolig mange herlige personer allerede, og også fått enda bedre bånd med folk jeg allerede har. Jeg har vært på kino date, jeg har vært ute å spist, jeg har vært på photoshoot, jeg har vært rundt halve oslo, jeg har hatt masse besøk - og mye annet. Jeg har faktisk klart meg bra!

Mine tanker rundt alt dette er faktisk positivt. Jeg hadde aldri trodd det for 1 måned tilbake. Jeg hadde aldri trodd at jeg kunne stå å si " Jeg har det bra " 5 dager etter det ble slutt. Men jeg har det bra! Og det er så utrolig herlig! Nå er det kun Me, Myself and I, og jeg kjører min egen vei.. 

Jeg kunne ikke klart å ta dette bedre. Ikke gråtet en eneste tåre, ingen sinne, ingen hat. Bare et stor hvitt smil (tannbleking is the shit). Jeg er så fornøyd, og jeg gleder meg til å se hvordan denne sommeren blir! Jeg føler jeg har funnet meg en gjeng som jeg vil leve med resten av livet, en gutt som får meg til å smile mer enn noen annen, og en familie som jeg elsker mer enn alt på denne jord. Jeg har det perfekt!♥


Følg meg på Instagram; @babemartinez

Snapchat; babemartinezzz

E-mail; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  19.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 5
2

Ja, det er slutt

Hei!

Som mange av dere kanskje har fått med dere så har jeg og typen gjort det slutt. Det går fint med meg, og det samme gjør det med han. Vi har ingen kontakt, og vi har begge begynt å leve to forskjellige liv der vi ikke har noe med hverandre å gjøre. At det er trist ville vell kanskje mange av dere tro, men det går helt fint. Vi har helt ærlig ikke hatt et veldig bra forhold, og jeg har for lenge siden innsett at dette ikke kommer til å funke over lengre tid. Jeg er ikke lei meg, men jeg vil ikke høre noe om han. Som jeg skrev i forrige innlegg "jeg vil alltid elske han", det mener jeg ikke lenger. For alt det jeg trodde om han, har snudd til noe helt annet, men det går greit. Det er hans liv og han får leve det som han vil, og samme får jeg. 

Jeg har ikke gråtet en eneste tåre, ikke vært lei meg en eneste gang, eller lurt på hvorfor dette skjedde. For alt skjer vell for en grunn? Og jeg tror, virkelig, at jeg får det mye bedre nå, selv om det selvfølgelig blir på en annen måte.

Jeg har holdt ut med en gutt i 1 og et halvt år, og vi har vært igjennom mer enn noen overhode kan tenke seg. Han er den eneste som har vært der for meg hele veien når det gjelder mobbingen, angsten, depresjonen, og flere sykehus besøk. Det kommer jeg alltid til å sette kjempe stor pris på, selv om det ikke er oss lenger. 

Ellers vil jeg si tusen takk til alle gode ord jeg har fått, til dere som har forstått at det er slutt. Jeg lagde Snapchat i går kveld, og hele 700 personer har lagt meg til allerede, og det er jo bare helt sykt. Så tusen takk for det alle sammen! Og jeg håper virkelig dere forstår at jeg ikke vil snakke om det som en gang var med han, fordi det rett og slett er over nå. Jeg vil heller snakke om i morgen dagen, og den tiden som er her og nå. Jeg har det bra.


Snapchat; babemartinezzz

Instagram; babemartinez

Mail; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  15.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 2
2

Jeg vil alltid elske deg

Jeg vet ikke lenger. Jeg vet ikke. Jeg vet ikke hva du vil. Jeg vet ikke hva jeg selv vil. Jeg vet ikke hva som skjer videre. Jeg vet ikke om jeg klarer meg, eller ikke. Jeg vet ikke om du har det bra, eller ikke. Jeg vet ikke hvor du står. - og jeg vet ikke hvor jeg står.

 Jeg ikke vet hva som skjer videre. Jeg vet ikke om du er min i morgen, eller ikke. Jeg vet ikke om du er min i dag engang. Jeg vet ingenting!  Jeg har ikke fler ord, ikke mer tid, og ikke mer smil. Jeg er knust. Jeg vet ikke om jeg klarer mer. Jeg vet ikke om jeg orker mer.

Men det jeg vet er... at jeg alltid vil elske deg. 


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  14.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 2
2

#respekt

Hei alle fine folk der ute!

Lesertallet etter innlegget i går har flydd rett til topps for å si det sånn! Det er så utrolig mange tusen folk som nå har lest det innlegget, og det er for alle dere muslimer der ute som feirer ramadan. Jeg valgte å være åpen å fortelle at jeg faster selv om jeg ikke er muslim, og det angrer jeg overhode ikke på. Jeg har fått hundrevis av fine meldinger fra muslimer der ute, og også noen negative fra andre folk. Men det går greit. Jeg forstår jo det, for vi har jo alle egne meninger, og jeg syntes dere helt klart skal få lov til å si deres mening til meg, selv om det ikke påvirker mitt valg på dette området.


 

Jeg har holdt ut hele tiden uten mat, og vann.. Det har faktisk gått ganske fint! Jeg merker at jeg begynner å bli veldig tørr i munnen etter vann, men jeg er fast bestemt på å ikke gjøre noe før fasten åpner, så det skal nok gå fint! Jeg har dessverre klart å bli syk, men det stopper ikke meg, haha. Skulle nok kanskje tatt noen tabletter og svelget med vann, men det gjør jeg altså ikke - fordi da åpner jeg jo fasten.. Så jeg får heller vente til den er åpnet med det!

Ellers håper jeg alle sammen har det bra, uansett om dere faster eller ikke! Og tusen takk for alle meldingene jeg fikk i går. Jeg tror folk sendte meg/kommenterte ordet #respekt, kanskje rundt 500 ganger til sammen, og det er jo bare helt sykt å tenke på! Og #respekt går ikke bare til meg, men til alle der ute som ikke hater på ramadan, men heller støtter det selv om dere kanskje ikke har samme tro selv♥

Glad i dere! Masse klemmer fra meg!♥


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  13.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 2
19

Jeg er ikke muslim - men jeg faster

Jeg er klar over at dette innlegget vil skape forskjellige reaksjoner, og det er greit. Kom gjerne med deres mening, men prøv å ikke trykk ned andres religion eller valg. Kanskje noen syntes jeg er helt på trynet som gjør dette, men det er heldigvis mitt valg. Takk.

Hei!

Jeg har ingen stor peiling på religion, kanskje mest fordi jeg aldri har tilhørt en religion på en ordentlig måte. Jeg har aldri hatt noen plikter, og har egentlig kun gjort det som har passet meg best.

Nå er det ramadan, og så og si alle muslimer i verden faster. De i Norge går mellom 19-20 timer uten mat, og på kvelden kan de spise igjen, til midt på natten. Jeg har (som sikkert mange andre) trodd at de er helt gale, for det kan vell umulig være bra og gøy, å gå så lenge uten mat. Men jeg har blitt forklart hvorfor de gjør det, og jeg forsto litt mer etter den samtalen.

Jeg bestemte meg derfor for å faste. 

Den største grunnen til at jeg velger å gjøre det, er for å vise respekt til ramadan, og alle muslimene der ute. Jeg gjør det også for å teste min egen viljestyrke. 

Jeg gleder meg faktisk veldig til å se om jeg klarer det, og også til å føle den følelsen de andre har. Jeg er som sagt ikke muslim, så jeg kommer nok ingen vei med dette, annet enn min egen følelse av å mestre noe og vise kjærlighet og støtte til de andre som feirer ramadan. 


Jeg slenger med et bilde av meg i pakistanske klær :*

#respekt


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  12.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 19
0

Et "beklager innlegg"

Hei alle herlige og trofaste lesere!

Jeg må virkelig beklage for at jeg ikke har lagt ut noe innlegg på noen dager nå. Jeg har hatt det veldig vanskelig med meg selv, og ting har ikke gått helt min vei. Jeg har blitt veldig flink til å holde ting inne, og har ikke turt å si at jeg ikke har det bra til andre folk, fordi jeg ikke vil bli "stakkars" igjen. Men litt etter litt samler alt det vonde seg inni meg, og det kommer ut, og går utover alle de nærmeste. Jeg har veldig vondt i kroppen, og er på gråten så og si hele tiden. Jeg har heller ikke hatt noe energi, eller noe oppmerksomhet til overs.
Derfor må jeg beklage. Jeg har forstått at det ikke hjelper å skrive "beklager innlegg", fordi folk rett og slett ikke forstår hvorfor det skal være så vanskelig å legge ut et innlegg. Men jeg er i den situasjonen jeg er i, og har ganske store problemer med meg selv. Og da har jeg ikke noen mulighet til å være pliktet til å gjøre noe. Jeg må rett og slett bare sette meg selv først noen ganger, selv om jeg vet at det kan gå utover dere som leser bloggen.
Min blogg handler jo om meg, og min hverdag. Og dette er den del av min hverdag til tider. Ikke ha energi, ikke klare å gjøre noen ting.

Jeg håper dette kan forklare litt mer hvorfor jeg ikke har laget noen innlegg den siste tiden. Og til dere som leser bloggen min hver dag, enda innleggene ikke er på plass... Tusen takk, det betyr så uendelig mye for meg.

Og igjen, beklager.


Men selv om jeg har vært veldig langt nede de siste dagene, så har jeg fortsatt hatt masse besøk av mange herlige personer som virkelig er glade i meg. Det jeg setter mest pris på av alt i hele verden, er når jeg ikke klarer å ringe noen, ikke klarer å være hyggelig, ikke klarer å spise, og ikke klarer å være sosial. Men noen venner fortsatt kommer på døra, med mat, et smil, og en trygghet. Det betyr så utrolig mye for meg, at noen personer kan vise meg så mye kjærlighet, og bry seg så mye om meg. Enda jeg sover, gråter, eller ikke har noen følelser og er helt stille - så er de der fortsatt for meg, og ser selvskap i meg. Det finnes ikke noe mer betryggende en det. 

I dag var jeg i bursdagen til en god venninne. Jeg fikk endelig i meg litt mat, og jeg klarte å smile og le på ekte.. Jeg koste meg veldig, og håper de andre jentene også gjorde det. Jeg elsker virkelig å være med mange jenter samlet, uten noen bekymringer. Denne kvelden ga meg energi, til å faktisk lage dette innlegget, haha. Plutselig fikk jeg litt inspirasjon! Det er ganske sykt hva ting du liker, gjør meg energien din. Fra å ligge i senga og være gravd dypt nede, til å faktisk klare å komme seg ut og smile.. Det hadde jeg aldri trodd i går kveld, for å si det sånn.. Tusen takk for en herlig kveld!Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  11.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 0
2

Nye extensions!

//sponset

Hei babes!

For et par dager tilbake fikk jeg nye extensions fra Goldenhair.no. Jeg valgte tape extensions, ettersom at det er det jeg liker aller best. Fargen er så fin at jeg ikke kan være mer fornøyd! Den er litt ulik min, så jeg må derfor dra en tur til frisøren å få håret mitt mer likt extensionsene. Derfor kan det da litt tid før jeg får satt se på, men når jeg har satt de på, så kommer jeg til å fortelle dere mye mer om både kvaliteten og vise dere masse bilder! Gled dere!

Goldenhair sin nettside er veldig enkel og forstå, og også ganske billig ettersom at kvaliteten er veldig bra!Besøk nettsiden deres, og begynn å handle allerede nå! Hva er vell bedre enn langt sunt hår til sommeren? 


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez
 

 •  08.06.2016
 •                     
 •   Reklame
 •                     
 • 2
4

Ja, det går bra med meg

Jeg er fullstendig klar over at jeg har åpnet meg veldig mye her på bloggen, og skrevet veldig mye om mobbingen og tiden etter, hat kommentarer, og alt annet dritt. Jeg er helt klar over at folk syntes synd på meg, og at det kommer av at jeg har delt så mye - uten det, så hadde dere jo ikke visst noe..

Men når det er sagt så er jeg veldig lei av å alltid bli sett på som lei meg og svak. For selv om jeg har hatt det veldig vondt, og enda har det, så går det bedre til tider. Og jeg er ikke lei meg lenger, jeg vil ikke være det hvertfall. Jeg klarer meg selv, og vil vise det til folk. Andre kan ikke ødelegge mitt liv, det har jeg endelig innsett. 

Så plis. Ikke kom til meg å syntes synd på meg, ikke snakk til meg som om jeg er en baby, og ikke vær redd for å si noe feil. For jeg klarer meg så innmari godt. Jeg sliter ja, men det hjelper meg ikke å bli sett på som "stakkars", for jeg vil ikke være den personen. Jeg er sterk, klarer å være et menneske, og tåler å høre ting som det er. Det går bra med meg... - så der fikk dere svaret på det.


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  07.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 4
3

Bilder fra Spania

Akkurat nå har jeg sykt Spania-feber, og har derfor sittet å sett på gamle blogginnlegg med masse bilder fra Spania. Både for 2 år siden, i fjor, og vinteren som var! Vi har leilighet der nede, så vi drar som oftest 2 ganger i året. 4-5 uker på sommeren, og 2 uker på vinteren. Jeg er halvt Spansk, så har vært der nede alle sommere hele livet mitt. Elsker Spania så høyt!


Verdens beste sted å sole seg.


Leiebilen vår i fjor. Dyr som faen, men helt syk fin bil.

Alt for mye shopping. Alt dette kjøpte jeg på 1 dag liksom, og jeg er der i 4-5 uker. Mitt store spørsmål hver sommer: Hvordan skal jeg få med meg alt hjem?


Jeg elsker å bade, spesielt i basseng.. Og prøver alltid å lære meg nye triks..


Jeg kjøper alltid et tonn med sminke, børster, og alt mulig annet.. Billigere enn i Norge, men bli


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  06.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 3
1

Min Insta historie

Jeg satt å så igjennom gamle bilder på pcen tidligere i dag, og fant noen screenshots av min Instagram for rundt 2 år tilbake. Sykt morsomt å se hvordan ting har forandret seg, både følgere, og bilder, og bioen! Jeg har hatt min Instagram i rundt 3 år nå, og det første bilde under her var kun 2-3 måneder etter jeg startet kontoen. Det siste er nå, og de i midten var rett før jul! Følgerne kommer hvertfall, det er det ingen tvil om!Jeg er et godt eksempel på at følgerne kommer om du jobber for det. Jeg har alltid hatt mange følgere, så jeg har vært heldig på den delen, men hvis du ser på profilen så er den nederste mye finere enn den øverste. Så du må gjøre små endringer for at folk vil følge deg videre, og like profilen din!


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  04.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 1
2

Jeg blir gjenkjent på gata

Jeg får utrolig mange spørsmål om dette over alt. Blir du gjenkjent på gata? Svaret er ja.

Jeg blir faktisk gjenkjent på gata. Både blogglesere men også folk som følger meg på Instagram. Jeg har vært i flere situasjoner der folk som har lest bloggen min har stått å hvisket og pekt på meg, og glodd som det bare går ann. Jeg har også vært i situasjoner der folk jeg ikke kjenner kommer å snakker med meg, og forteller at de leser bloggen min og annet.

Jeg føler meg absolutt ikke kjent, selv om det er enkelt å tro det når folk faktisk ser på deg så og si uansett hvor du går, og jeg hører navnet mitt fra folk jeg ikke engang kjenner. Men jeg gjør altså ikke det, og det er egentlig veldig deilig, haha. 

Så jepp, der fikk dere svaret på det! Og om dere noen ganger ser meg ute, så vil jeg heller at dere kommer bort å snakker med meg, enn å bare stå å hviske navnet mitt i skjul.. Jeg er veldig snill, haha!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Gammelt bilde


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  04.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 2
1

En dag i skateparken

Hei! 

Lillebroren min og en venn av han hadde veldig lyst til å dra til Jordal på en skatepark i dag, og ettersom at han er litt for liten til å dra alene, ble jeg og en venninne med han og vennen. Vi kjøpte med oss godteri og brus på veien, og hadde med høyttaler. Selv om vi gjorde det for broren min sin skyld, så var det vell egentlig like koselig for oss andre også, haha!

Genseren er forresten fra Bikbok, og shortsen er fra Hm.

En veldig koselig dag! 


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  03.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 1
0

Let me forget you

Jeg gjør alt jeg kan. Jeg gjør så godt jeg kan. Jeg setter deg foran meg selv. Jeg gjør alt du ber meg om. 

Men jeg er enda ikke bra nok.

Jeg husker alt du sa. Alle løftene du ga. Men nå er alt glemt, alt er som det var da jeg ikke orket mer. 

Jeg håper jeg glemmer, de minnene jeg vil glemme.

Jeg håper jeg glemmer den personen jeg vil glemme.

Jeg håper jeg tilgir meg selv, for å ha gått i mot meg selv.

Jeg håper du får det fint, hvor enn du er.

Jeg husker når vi kysset, jeg husker når alt var om meg. 

Men nå..

Nå vil jeg bare glemme.. Glemme alt, som handlet, om deg.


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  03.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 0
2

Svar på spørsmålsrunden

- Svarene på spørsmålsrunden Juni 2016 -

 

Tjener du penger på å blogge?

 Dette spørsmålet så jeg gjentok seg flere gangen i kommentarfeltet, så det er vell et tegn på at mange er veldig usikre på det. Ja, jeg tjener penger på bloggen. Hvor mye jeg tjener, holder jeg for meg selv.  Jeg får også mye produkter sponset, og det er noe jeg liker veldig godt.

Hvilke tips har du til de som sliter med angst og selvskading? 

Jeg har selv vært igjennom den delen der, og jeg vet derfor hvor vanskelig det er. Jeg har ingen konkrete tips, for jeg tror forskjellige ting hjelper for forskjellige folk. Jeg er mye bedre nå enn jeg var, men kan fortsatt få angstanfall og selvskader meg fortsatt til tider. Men jeg var mye verre for noen måneder tilbake. Det som hjalp meg litt opp på beina igjen, var å begynne å gi faen i folk. Fjerne alle de rundt meg som ikke gjorde meg godt, uansett den minste ting. Jeg begynte å tilgi meg selv, og forstå at jeg er som jeg er. Du er din bestevenn, og du vil aldri såre en bestevenn. Så ikke la noen knekke deg, uansett hva, og ikke våg å knekk deg selv.

Er du smart?

 Godt spørsmål. Jeg selv mener jeg er smart når det kommer til noen ting. Jeg er en person som alltid prøver å finne ut av ting, og løsninger. Jeg vet mange syntes jeg virkes dum ettersom at jeg har blondt langt hår, blå øyne, blogger, og ikke går på skole. Men det har jo faktisk ingenting med personligheten min å gjøre. Jeg har alltid fått bra poeng/karakterer, hvis det var det du som stilte spørsmålet mente.

Når var du sist på skolen? 

Det begynner å bli en god stund siden nå. Jeg har ikke helt tellingen på når akkurat, men noen måneder lett. Sist jeg var på skolen ordentlig, vær dag hele dagen, var i starten av 8 klasse. Altså 1 og et halvt år, uten ordentlig skole.

Favoritt serien din?

 Jeg har ikke sett på så mange serier, men Pretty little liars slår alt. Jeg var så hekta på den serien der, og begynte å gråte når det var ferdig fordi jeg ville se mer, haha. Så ja, that´s my favorite!

Er du en bra kjæreste? 

Jeg er vell både og. Jeg gir alt gutten ønsker seg, ordner med mat, finner på ting ute når som helst, møter han når som helst, og støtter han uansett hva dumt han kommer med. Jeg er også veldig kjærlig, og forteller stadig hvor glad jeg er for å ha han i livet mitt. 
Men jeg er også ganske bestemt, og lar meg ikke tråkke på. Jeg har også slitet mye med angst og sinne anfall, og det har vell fått meg til en dårlig kjæreste til tider. Men ellers, er jeg ganske sikker på at jeg er en bra kjæreste. Jeg gir alt av meg selv, og enda mer også.

Blir du fort sint? 

Jeg ville ikke sagt jeg ble fort sint, men heller fort oppgitt. Jeg får så mange følelser inni meg på likt, at alt bare eksploderer. Ofte i gråt, men det er vell kun fordi jeg hadde vært voldelig om jeg hadde gått andre veien. Men fort sint blir jeg nok ikke, jeg tåler ganske mye i en lang periode, og er alltid snill og glad mot alle uansett hva dumt som har skjedd tidligere. Noen ganger blir det bare litt for mye, og da kan det gå litt hardt for seg. 

Hva syntes du om deg selv? 

Jeg personlig syntes jeg er en bra person. Jeg sier aldri stygge ting om andre, og støtter alle uansett hva. Jeg liker ikke mitt eget utseende, men sånn er det bare, jeg får uansett ikke gjort noe med det før jeg isåfall fyller 18 om jeg enda ønsker å fikse på ting. Personligheten min er gull, det vet jeg. Jeg har aldri fått noen som helst kommentarer på at jeg er en dritt person, når det kommer til personligheten min. 

Er du ennå sammen med typen din, og hvis dere har slått opp, ser du deg sammen med han i fremtiden? 

Jeg vet rett og slett ikke helt hva jeg skal svare på dette, men hvis jeg elsker en person, så elsker jeg han. De følelsene forsvinner ikke etter en uke eller tre måneder. Vi får se hva fremtiden bringer.

Om du fikk 10 tusen kroner, hva ville du brukt de på? Du måtte brukt de på 1 dag. 

Jeg er ikke så flink til å vite hvor mye penger ting koster, men jeg ville nok tatt med familien min ut å spise på en ordentlig god restaurant, sykt luksus. Eller båttur med kokk eller noe sånt, haha. Ville ikke brukt de på meg selv, ville nok heller brukt det på en koselig opplevelse med familien. Kanskje en dag i dyreparken i Kristiansand! Det hadde vært veldig koselig.

Kan du blogge mer?

 Jeg tviler på at jeg klarer det. Jeg prøver nå så hardt jeg kan å komme med ett innlegg om dagen, og det er allerede vanskelig det. Men jeg får se hvordan ting endrer seg, og om inspirasjonen min blir større. Kom gjerne med tips til hva jeg kan blogge om, så blir det litt enklere for meg!

Kan du starte å lage youtube videoer?

 Akkurat dette er jeg veldig usikker på. Jeg har jo lyst til det, når jeg tenker meg om. Men jeg er ikke flink på redigering, lys, og alt annet sånt. Når det også er sagt, så syntes jeg vi har så utrolig mange flinke youtubere her i Norge, at lille meg ved siden av, blir ikke noe bra i det hele tatt. Men litt videoer i ny og ne skal jeg nok klare å få til.. Men fast, det skjer nok ikke med det første, haha.

Ble du mobba, hva sa de om deg? 

Jeg har laget et eget innlegg der jeg forteller om mobbingen og tiden etter. Les innlegget HER.

Hvordan blir man så pen som deg?

 Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre. Jeg tror man aldri kan bli "like pen som deg", fordi alle er helt forskjellige. Når det er sagt så tror jeg så og si ingen er helt fornøyde med sitt eget utseende. Du ser på meg som pen, men jeg ser på meg selv som helt jævlig stygg. Så alle tenker forskjellig, og syntes forskjellige ting er fint. Jeg tror vi alle bare må være oss selv og prøve å få litt selvtillit, og om det er en ting som virkelig plager oss og drar oss ned, så har vi muligheten til å fikse på det om det skulle vært krise. 


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  03.06.2016
 •                     
 •   Spørsmål
 •                     
 • 2
17

Spørsmålsrunde

Hei alle nydelige! Jeg tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde, så dere som lurer på noe kan få svar... Som vanlig svarer jeg på så og si alle spørsmål, men kun de som faktisk er noe å svare på, ikke sånne tulle greier - haha.
 

Så bare kommenter spørsmål i kommentarfeltet, anonymt eller ikke, så svarer jeg på et eget innlegg i morgen! Masse klemmer fra meg♥ 


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  01.06.2016
 •                     
 •   Spørsmål
 •                     
 • 17
4

Meg i bikini

Huff. Akkurat nå gruer jeg meg veldig til sommerferien.. Eller ikke selve sommerferien, men det å gå rundt på stranda i bikini. Det å stå frem og vise en kropp jeg overhode ikke er stolt av, og arr som jeg selv ikke bryr meg om, men som jeg vet andre reagerer på og lager utrivelige situasjoner for meg. Jeg vet det kommer til å bli masse blikk, og mye snakk om det rundt meg - men det er vell ikke så mye å få gjort nå uansett. Når det er sagt så angrer jeg ikke på at jeg gjorde det, fordi det var en grunn til at kuttene ble lagd, men jeg vil ikke gjøre det igjen.

Om noen har noen tips til hvordan jeg kan få arrene mindre synlige så hadde jeg blitt veldig glad! Har vært på legevakta før og fått plaster som skal hjelpe, og det hjalp litt, men det er fortsatt synlig..Trykk HER for å se en super bra nettside!


Følg meg på Instagram @babemartinez

ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

 •  01.06.2016
 •                     
 •   Blogg
 •                     
 • 4
hits