Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
2

JEG HAR STARTET EN NY BLOGG

Hei til dere og mest sannsynlig mitt siste innlegg på denne bloggen!

Jeg har startet en ny blogg, som handler om veien tilbake til en normal hverdag. Dere som har fulgt meg lenge på denne bloggen, vet jo at jeg har gått igjennom mobbing, angst, depresjon, selvskading, spiseforstyrrelser, selvmordsforsøk, osvosv.. 

Jeg vil nå legge den delen av livet mitt bak meg, og heller fokusere på å få det bra med meg selv. Jeg vil få det bra igjen, og kunne si meg ferdig med alt som har skjedd de siste 2 og et halvt årene. 

Jeg har elsket denne bloggen så sinnsykt mye, og jeg kommer alltid til å elske den - men jeg får bare dårlige minner i hode mitt hver gang jeg logger meg inn her. Jeg er så vandt med at dette er det stedet jeg har skrevet alt det vonde som har skjedd.

Jeg har derfor tatt valget om å lage en ny blogg. "Veien tilbake". Veien tilbake til et ordentlig liv, som ikke består av å gråte hver dag, og håpe på å aldri våkne igjen hver gang jeg legger meg for å sove. 

Jeg håper dere følger meg på min nye blogg også, og at dere klarer å forstå grunnen til valget mitt! Jeg forsvinner jo ikke, det er bare en ny tankegang og en ny bloggadresse!

Nå er ikke lenger bloggen min www.isabelmartinez.blogg.no, den er www.babemartinez.blogg.no!

Jeg er veldig stolt over hva jeg har fått til på denne bloggen, og jeg GLEDER MEG til reisen og alt jeg skal oppnå på min nye blogg!
Jeg håper dere vil følge meg videre!♥

Se min nye blogg HER HER HER HER HER! Jeg er sååå stolt!♥

Jeg begynner å blogge på den enten Mandag eller Tirsdag! Er bare noen småting som må fikses først!

Loveyou all! Og takk for meg isabelmartinez.blogg.no♥

  •  22.01.2017
  •                     
  •   Blogg
  •                     
  • 2

2 kommentarer

Drea

22.01.2017 kl.13:35

Den nye bloggen er kjempefin! Lykke til!

Iselin Renée

22.01.2017 kl.13:36

Lykke til med bloggen :)

Skriv en ny kommentar

hits