Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
3

Jeg har blitt vegetarianer

Jepp, du leste riktig..

Alle går nyttårsforsett som går ut på å trene mer, spise sunnere, få bra karakterer på skolen, få kjæreste, og blablabla.. Jeg hadde lyst til å prøve noe litt annet denne gangen, så derfor tok jeg meg sammen og skal prøve å være vegetarianer hele Januar! Jeg elsker kjøtt, og spiser kjøtt så og si hver eneste dag, så det var ganske vanskelig for meg å klare å bestemme meg for å holde ut en måned uten kjøtt, men til nå har jeg klart meg veldig bra! Jeg er over halvveis, og jeg er faktisk kjempe fornøyd med hvordan det har gått.

Målet mitt er ikke å bli vegetarianer 100%, men heller å forstå det at jeg ikke trenger å spise kjøtt hver eneste dag. Det holder med et par ganger i uken, og heller være flink med vitaminer. Kjolen min er fra Kouture

Jeg har fortsatt et par uker igjen uten kjøtt, så vi får krysse fingrene for at det går fint! Fortell meg gjerne om noen av dere er vegetarianer, eller hva dere syntes om at jeg gjør dette!

Jeg fant forresten nyttårs forsettene jeg skrev i fjor! Bare å lese om dere ønsker! Du finner innlegget HER.


Instagram; babemartinez

Snapchat; babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

  •  15.01.2017
  •                     
  •   Blogg
  •                     
  • 3

3 kommentarer

Iselin Renée

15.01.2017 kl.14:39

Kjempe bra :)

Emilie

15.01.2017 kl.16:20

Har vært veggis i 4 år. Kjempebra tiltak! Det er enklere enn du tror, bare du kommer inn i det! :) slipp deg løs fra normen. Det er uansett bra, at du som du sier har innsett at kjøtt ikke er noe du trenger hver dag.

Julian

15.01.2017 kl.20:46

Har vært veganer i et par måneder nå, og til nå har jeg ikke sett annet enn forbedringer. Føler meg bedre og sunnere for hver dag som går. Jeg anbefaler filmer som Cowspiracy og Earthlings, utrolig øyeåpnende.

Skriv en ny kommentar

hits