Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
4

En god nyhet!

Hei!

Jeg føler det er lenge siden jeg har oppdatert dere ordentlig, og det beklager jeg virkelig for! Jeg har vært ganske opptatt i det siste, så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge, og heller ikke så stor motivasjon. Som jeg har sagt tidligere, så satser jeg mer på Instagram enn blogg, og det er rett og slett derfor jeg ikke kommer med innlegg hver dag lenger. 
Men når det er sagt så kommer jeg ikke til å slutte å blogge, for dette er jo det stedet jeg får skrevet meningene mine, og delt mer med dere! 

Jeg har en veldig god nyhet å dele med dere, og det er det at jeg har fått meg jobb! Jeg har jo, som mange av dere vet, ikke vært på skolen siden halve 8klasse, så jeg har sittet hjemme i 2 år uten å gjøre noen ting. Men nå har jeg endelig fått meg praksisplass på en jobb der jeg virkelig trives! Jeg jobber i en hundesalong, så det passer jo perfekt for meg som elsker hunder♥

Ellers har det vært mye styr og dritt som har skjedd, men det kan jeg fortelle dere om i et annet innlegg for nå begynner jeg å bli veeeeldig trøtt her, haha!

Loveyou alle trofaste lesere som fortsatt klikker dere inn på bloggen min hver dag, selv om jeg virkelig ikke er flink til å oppdatere dere ;( 
Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å oppdatere dere mer, men kanskje jeg skal begynne å se på denne bloggen som litt mer dagbok, og ikke bare meninger og outfit! Da blir det jo innlegg litt oftere, selv om bildene og innholdet kanskje ikke er like bra.. Hva tenker dere? Fortell meg gjerne!
 

Instagram; Babemartinez

Snapchat; Babemartinezzz

Kontakt; babemartinezz@gmail.com

xoxo, Isabel Martinez

  •  27.11.2016
  •                     
  •   Blogg
  •                     
  • 4

4 kommentarer

Kristine Larsen

27.11.2016 kl.01:46

Åhhh sååå spennende, gratulerer med ny jobb :D

Marius Flugsrud

27.11.2016 kl.01:57

Gratulerer med jobb! :)

Forøvrig kan jeg ikke leser deler av innlegget pga. headeren som dekker over teksten, http://prntscr.com/dc85bj.

Er det meningen?

Ellers fin blogg. :)

Marius

Unknown

27.11.2016 kl.08:23

Gratulerer med jobb. Håper du har det bra. 😘😘

Victoria Larsen

27.11.2016 kl.12:16

SÅ SPENNENDE! Gratulerer så mye med ny jobb! Håper du får en fin Søndag :-)

Skriv en ny kommentar

hits