Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
3

Helt hvite tenner på 1-2-3!

//reklame

Hei!

For en stund tilbake fikk jeg en pakke i posten fra www.warpaint.no. Warpaint er et nytt og helt naturlig tannblekingsprodukt.. Dette sorte pulveret er 100% fri fra hydrogenperoksid og er laget av kullet fra kokosnøttskall som vil polere og bleke tennene på en helt naturlig måte.Pulveret vil også bidra til å styrke tannkjøttet. Og som om det ikke var nok, så reduserer den også infeksjoner og betennelser, samt stopper bakteriedannelser i munnhulen. Dette vil gjøre munnhygienen bedre, og man vil lukte frisk - lenge!

Warpaint kommer i en svart boks, som dere ser på bilde. Når man åpner den opp, ligger det svart pulver oppi.. Først skyller du tannbørsten din med litt vann, så dypper du den i pulveret og gnir det på tennene dine i et par minutter.. Så skyller du munnen, og du ser stor forskjell på tennene allerede etter den ene gangen! Dette er som sagt et naturlig produkt, så du kan bruke det så mye du vil, og bygge opp så hvite tenner du vil! 

Jeg er veldig fornøyd med dette produktet, og det er selvfølgelig derfor jeg forteller dere om Warpaint

Warpaint er å få kjøpt på www.warpaint.no, produktet varer i evigheter, og er veldig billig forhold til andre tannblekingsprodukter! Jeg håper dere alle som kjøper blir like fornøyde som meg!


Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt meg; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

  •  17.08.2016
  •                     
  •   Reklame
  •                     
  • 3

3 kommentarer

Hege Kristin

17.08.2016 kl.19:36

kult! kanskje jeg skal prøve :D

Henriette Celin

17.08.2016 kl.19:37

Så bra du følte deg fungerte! er så få sånne bleke greier jeg føler funker i det hele tatt (:

Gjennom Speilet

18.08.2016 kl.07:50

Må si jeg er litt skeptisk. Har du før- og etterbilder?

Skriv en ny kommentar

hits