Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
2

On my wish list

//reklame

Hei! I dag kom jeg over en nettside med masse fine klokker, som jeg tenker på vise dere! 

Jeg har selv veldig mange klokker, men ingen er "ordentlige". Jeg har flest klokker fra utlandet, som har den dårligste kvaliteten man kan tenke seg. Det går ikke å stille inn klokka på riktig tid, og den sitter ikke godt på hånda i det hele tatt.
Men denne siden derimot, der er det klokker med super bra kvalitet! Og det er ordentlig, så du vet 100% at du får det du ser etter. Jeg fant selv mine favoritter, som jeg gjerne vil dele med dere.


Se på denne super fine klokka over! Du finner den HER.Og denne nydelige pynte klokka, fra DKNY! Masse diamanter, det kan umulig slå feil. Du finner den HER.


Denne finner du HER. Billig, fin og bra kvalitet. Hva mer kan man ønske seg?Jeg syntes det er en veldig bra ting å komme med bra sider, så dere har steder dere trygt kan bestille fra. Si gjerne ifra til meg om dere liker sånne innlegg, så kan jeg prøve å få lagt noen fler i fremtiden.

Følg meg på Instagram @babemartinez

Kontakt; ijamartinez01@gmail.com

Isabel Martinez

  •  08.02.2016
  •                     
  •   Reklame
  •                     
  • 2

2 kommentarer

TANYA LASSEN

08.02.2016 kl.18:17

Elsker designet på Carrie Taylor klokkene! De er så elegante! Fint at du viser flere også som har litt forskjellig prisklasser. Billigere alternativer kan absolutt være like så fint! :)

Ha en fin kveld!

Henriette Celin

08.02.2016 kl.20:37

Likte godt gullklokken!

og så fint du tipser om sider som faktisk har god kvalitet på klokkene og er ordentlig og trygg :-D

Skriv en ny kommentar

hits