Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
1

Mine nyttårs forsetter

 

Hei! Det er jo veldig mye snakk om at alle skal ha noen mål for året som nettopp har startet, så målene jeg har satt for 2016 har jeg tenkt til å dele med dere nå! 

♥ Jeg skal lage minst 1 innlegg om dagen, helst 2-3.. Og jeg skal ha med meg kameraet vær gang jeg går ut, sånn at dere får mange bilder fra den dagen.

♥ Jeg skal bli et mye bedre menneske mot andre. Det virker litt fjernt for meg å si, for det finnes ikke vondt i meg som person. Men man kan alltid bli bedre, og det skal jeg nå bli. Jeg skal ikke være så naiv og tro at ting ordner seg for andre. Jeg skal hjelpe dem. Så godt jeg kan. Jeg skal hjelpe andre døgnet rundt, om det så får personen til å føle seg bedre. Jeg vet med meg selv 100%, at min store ting her i verden... Det er å hjelpe andre.

♥ Jeg skal bli enda sterkere psykisk. Jeg skal slutte å tro at en krangel men kjæresten, ødelegger livet mitt. Eller tro at en stygg kommentar, gjør at jeg ikke kan gå ut mer. Jeg skal bli sterk, og mer stein. Jeg har en liten kropp, ja, men tro meg, det er millioner vis av følelser der inne. Nå skal jeg få mer kontroll på dem. Ikke mer gråting eller sipping. 

♥ Jeg skal bli en bedre kjæreste. Jeg er flink til å kjøpe gaver, lage kake, og bry meg. Men jeg er ikke flink til å behandle han rett alltid. Jeg kan fort bli veldig sint eller lei meg, og da skylder jeg på han med en gang. Det er egentlig sånn at 80% an kranglene vi har, kommer av min usikkerhet ovenfor meg selv.

♥ Jeg skal bli flinkere til å gjøre koselige ting for meg selv. Jeg er ikke avhengi av å ha med meg en venninne, for å kjøpe genseren jeg har lyst på. Jeg er ikke avhengi av noen andre enn foreldrene mine, fordi det er de som gir meg mat og et sted å sove. Jeg skal bli flinkere til å klare meg selv, og gjøre ting jeg selv har lyst til, når det selv passer meg.

♥ Jeg skal bli flinkere til å gå ut. I min vanlige hverdag er jeg faktisk ikke ute. Jeg er ute de dagene jeg skal møte en venninne, eller skal noe spesielt med typen.. Men utenom det er jeg hjemme døgnet rundt uten en eneste tur ut. Det er jo egentlig helt idiotisk, for jeg har jo 2 hunder som hadde satt verdens største pris på en luftetur.. Det som har stoppet meg, er jo det at jeg ikke tørr. Men jeg gir ikke opp. Jeg skal prøve igjen, helt til det går.

♥ Jeg skal bli flinkere til å spise. Dette er en ting jeg har slitet med i lang tid nå, og det har gjort at jeg har gått ganske mye ned i vekt. Problemet med det, er at jeg har mistet både puppene jeg hadde og rumpa.. Eller, jeg har ikke mistet, men de har blitt mindre. Og det er jeg ikke så veldig fan av. Jeg har ingen plan om å legge mer på meg, men jeg vil ikke gå så mye mer ned i vekt.. Jeg skal spise, og få mye mer energi.


Også har jeg noen drømmer for 2016

♥ Jeg vil spille inn en egen sang. Ikke det at jeg er så flink til å synge, men det hadde vært sykt kult å ha en egen sang.. Sånn fest/jente sang liksom!

♥ Jeg vil stå modell for forskjellige ting. Det er det samme om det er for reklame, privatpersoner, osv.. Elsker å stå foran kameraet!

♥ Jeg vil ha flere tusen lesere vær eneste dag, og hjelpe fler mulig med mine historier!

 Jeg vil få meg en liten chihuahua til, som jeg kan stille ut på utstillinger.

Jeg vil ha håret mørkt igjen, før dette året er over! Ønsker også en litt sånn grå farge. 

Jeg vil runde 4000 følgere på Instagram! Mangler 400 følgere til det! (@babemartinez)

Følg meg på Instagram @babemartinez

Isabel Martinez

  •  05.01.2016
  •                     
  •   Blogg
  •                     
  • 1

Én kommentar

Tove

05.01.2016 kl.21:45

Så gode mål :)

Skriv en ny kommentar

hits