Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
7

FAEN DET SKJEDDE!

I går kveld skrev jeg et innlegg som var veldig personlig. (Du kan lese innlegget her.) Jeg skrev blandt annet at jeg ikke ville gråte fordi jeg har tatt spraytan og tårene lager merker i fargen. Jeg visste dette fordi jeg gråt litt dagen før, og da skjedde det - men jeg fikk ordnet det ettersom at det var såpass lite merket. I går holdt jeg tårene inne i evig tid, men tilslutt klarte jeg ikke mer. Jeg gråt i 4 timer. Virkelig 4 timer. Og ja, jeg fikk merker i ansiktet, dessverre - for nå må jeg faktisk gå med sminke over.


Jeg vet at det er overfladisk og at folk garantert vil tenke at å få ut tårene er viktigere enn å se fin ut i ansiktet i en tid etterpå. Men dette innlegget handler ikke om det, det handler faktisk kun om at jeg fikk merker selv om jeg prøvde så hardt jeg kunne for å holde det inne. 

Isabel Martinez

  •  30.09.2015
  •                     
  •   Reklame
  •                     
  • 7

7 kommentarer

Monsi

30.09.2015 kl.21:01

huff stakkars deg, 14 år og spraytan med "kjærlighetsproblemer". åh please du vet ingenting

ImNice

30.09.2015 kl.21:05

Sorry... Skjønner ikke at kuken av X/Kjæresten din behandler ei nydelig jente som deg slik som han gjør... Du skulle ha blitt behandlet som ei prinsesse, ikke som en ting man har da man ikke har noe annet og gjøre..

REBECCA HOLDER

30.09.2015 kl.21:10

Leste gjennom det innlegget nå, og fikk så vondt inni meg. Men noen ganger må man vel bare være sterk og heve seg over de følelsene som bryter oss ned. Jeg lærte av en venninne en gang at hvis man endrer sin egen innstilling, og setter seg selv høyere vil det alltid hjelpe. For eksempel at det er HAN som får det kjipt uten deg, for du er egentlig en så fantastisk person. Når jeg lærte meg å tenke på den måten, fikk jeg det SÅÅ mye bedre med meg selv. Tenk alltid at DU er den personen som er morsom, pen og gøy å være sammen med, og at det er HAN som taper på det. Lover deg, hvis du tenker det flere ganger om dagen, kan jeg love at det etterhvert fungerer :) Lykke til, fine deg!

Heksa

30.09.2015 kl.21:31

Uff da kanskje best å la han få viljen sin og la det være slutt ... Han er vel mye eldre enn deg og vil ha en på sin alder ?

Håper sorgen snart tar slutt

Ømer øtugen

30.09.2015 kl.22:23

Never give up.

Hei

01.10.2015 kl.11:37

Husk at du er sterk, du klarer deg gjennom dette♥

Mustafa jama

01.10.2015 kl.20:45

Hahah sug meg

Skriv en ny kommentar

hits