Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
0

VAKKER!

// I samarbeid med imageakademiet 

Hei alle nydelige! For noen uker tilbake fikk jeg en sminkebok fra Imageakademiet, med navnet Vakker. Det er Norges eneste sminkebok, og boken inneholder alt man skulle trenge og vite om sminke. Boken er delt opp i tre deler.. I del 1 introduseres noen tilstøtende emner som det er viktig å ha et grep om før en begynner å sminke. I del to lærer du om de grunnleggende teknikkene for base, rouge, øyne, vipper, bryn etc. Og i del tre lærer du å legge fest sminke eller å lage en veldig naturlig look. Det er også kapitler om brud, fashion og foto. Og hele boken er full av nydelige bilder!
Boken har 320 sider, og 50 av de eier skritt-for-skritt veiledninger! På vær eneste side står det nyttige små og store tips, som får hele sminken din 100 hakk bedre! Boken passer perfekt til gaver til alle aldre! Man skulle trodd at dette var en typisk ungdomsbok, men den passer like bra til mamma på 40 som til meg på 14. 
Dette er ikke akkurat en bok, det er ikke mange fortellinger, det er mer den bok der du lærer, og det er flere bilder en skrift i den! 

Lurer du på hvordan du lager den perfekte eyelineren? Eller lurer du på hvilken farge du skal bruke for å få øynene dine større? Lurer du på hva de forskjellige sminke børstene heter? Alt dette finner du i boka, og 200 ting mer!

Boken koster 499 kr og du får kjøpt den HER!

Tusen hjertelig takk til imageakademiet for denne fantastiske boka!Vi blogges!♥

Isabel Martinez

  •  03.09.2015
  •                     
  •   Reklame
  •                     
  • 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits