Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
2

Evig kamp

//inneholder reklamelenker

Dette er kanskje en vanskelig ting å forstå for andre, men jeg skal prøve å forklare så bra som mulig.. 
Jeg har gått igjennom mobbing, og sliter veldig med det selv om det er et halvt år siden. ( Trykk her for å lese innlegget der jeg deler historien ) Jeg blir veldig fort veldig redd og lei meg, og selv om jeg kan være på de tryggeste stedene så føles det kjempe utrygt i mitt hode. Skole for meg er det største marerittet jeg noen gang kunne hatt. Jeg har startet på ny skole nå, og jeg liker folkene der og opplegget veldig godt. Men når man har så stor angst for en ting, som i mitt tilfelle er skole - så skal det mye til for at alt blir bra på kort tid. Jeg har med meg en som følger meg til skolen nesten vær eneste dag, og hun er som oftest også i timene med meg.. Jeg blir sliten etter kun få titals minutter, og jeg får heller ikke med meg hva noen av lærerne sier. Jeg føler meg som en 100% idiot. Rett og slett derfor. Jeg er redd på skolen. Skolen skal være det stedet man drar å ser vennene sine, og selv om skole til tider kan være kjedelig, så er man ikke redd. Man er trygg. Men det er det jeg mangler. Når jeg sitter på stolen inne i klasserommet så bruker jeg alt jeg har til å følge med på hva folk gjør rundt meg, om de ser stygt på meg, eller baksnakker. Det er minner som sitter igjen fra der jeg ble mobba, og nå må jeg lage nye.. Men å lage nye minner er ikke lett når jeg ikke føler noe annet enn redsel.. 
Noen dager blir det for mye for meg å være på skolen, og da må jeg ta noen " fri dager ".. Fri dagene vil ikke si at jeg kan gjøre det jeg vil, og ha full fest hjemme. Men det er dager der jeg får hjelp til å sortere tankene mine av fagfolk, og jeg slapper av og gjør meg klar til neste dag psykisk. 
I dag sto jeg opp og gjorde meg klar for en ny dag. Alt gikk helt fint helt til jeg skulle ta på meg skoa for å dra. Alt jeg gruer meg til kom da opp, og jeg begynte bare å gråte. Jeg gråt og gråt, i lang tid. 
Jeg hater når andre mennesker ser meg gråte, rett og slett fordi jeg ikke vil at folk skal se at jeg er lei meg... Det er jo ganske rart, for jeg skriver åpent her om at jeg ikke har det bra, men det er hvertfall sånn jeg tar det face to face. 

Tenkte det var litt smart av meg å skrive det over ^ fordi jeg har fått veldig mange spørsmål om hvordan det går med meg med tanke på skolen.. Jeg liker altså skolen veldig godt, og folkene der er kjempe søte og åpne, men at jeg er så redd ødelegger veldig for meg, men jeg jobber med det vær eneste dag. Å stå opp er en stor utfordring, å sitte i bil er en stor utfordring, og å gå inn i skolegården er enda værre. Men litt etter litt så blir det nok bedre! 

Her er forresten den nyeste buksa mi fra Weightless! Jeg elsker den så mye! Du finner buksa her.
Ha en super fin dag videre, vi blogges!

Isabel Martinez

  •  02.09.2015
  •                     
  •   Reklame
  •                     
  • 2

2 kommentarer

laylow x 👀

02.09.2015 kl.15:10

God dag ♡

Isabel Martinez

02.09.2015 kl.15:31

laylow x: Tusen takk, til deg også! ?

Skriv en ny kommentar

hits