Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
37

MIN HISTORIE - MOBBING

Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal si. Denne verden blir bare vanskeligere og vanskeligere å leve i. Jeg vet ikke om det bare er jeg som reagerer på hvordan folk er mot hverandre, eller om det er fler som tenker det samme? 

Jeg ble utsatt for noen ganske heftige måneder i starten av 8 klasse. Jeg ble mobbet i en ganske lang periode, og sakte men sikkert ble jeg revet ned. Jeg fikk stygge kommentarer slengt etter meg vær eneste dag, både på nett og i virkeligheten. Jeg fikk drapstrusler fra folk jeg både kjenner og ikke kjenner. Det ble lagt ut stygge bilder av meg på nettet, og folk fra alle steder kommenterte uendelige med stygge kommentarer. Det kom folk på skolen for å banke meg. Folk skjelte meg ut foran hele skolen og tok tingene mine. Jeg ble møtt på skolen med masse stygge blikk og frekk latter mot meg. En dag kom jeg inn i klasserommet og satt meg på plassen min, der var det skrapet inn "hore" i pulten min. Etter noen uker med sånne hendelser daglig ble jeg redd, veldig redd. Ting begynte også å bli så seriøst at politiet ble involvert i saken. Jeg var på møte etter møte og det endte opp med at politisjefen i Oslo møtte opp på skolen med meg så ingen fikk gjort meg noe. Det var møter nesten vær eneste dag med mine foreldre, lærere, mobberne, og ledelsen på skolen. Man skulle trodd ting ble bedre etter en uke med møter både før skolen, i skole tiden, og etter. Men nei. Ting ble værre. Jeg fikk enda mer kommentarer slengt, enda mer drapstrusler, enda fler store episoder som sprengte hode mitt i filler.

Etterhvert som ukene gikk orket jeg ikke mer. Jeg klarte ikke et eneste sekund mer av redselen jeg følte. Jeg sluttet på skolen og starten på en ny. Dette var i starten av Februar. Jeg gledet meg til en ny start, nye folk, og en helt ny hverdag for min del. Men så lett var det ikke...
Jeg merket en enorm skole angst, og tanken på skole føltes som det største marerittet jeg noen gang har hatt. Den tiden fikk jeg hjelp av en Psykolog og en fra Felt Teamet alna til å takle hverdagen, og de satt fort inn tak så jeg ikke skulle dette i bakken av all redselen. Etter masse frem og tilbake fant vi ut av en løsning som mulig fikk meg på skolen noen timer om dagen, eller så lenge jeg klarte. Jeg fikk ha med meg hunden min Theo på skolen. Han er den eneste som klarer å roe ned stresset mitt til en viss grad, og han er også den eneste jeg vil ha i armene mine når jeg er lei meg. 


 

Jeg kom meg på skolen noen dager i uka 2 timer om dagen, i noen få uker. Etterhvert utviklet redselen seg til depresjon og dårlig selvbilde. Jeg husker de ukene i April så utrolig godt! Det var som at alle stygge kommentarene som var blitt sagt til meg, ble sagt på likt med en så enormt stor kraft så jeg datt i bakken. Det var som om jeg la så mye press på meg selv at hele meg knakk sammen, og jeg ikke orker noe som helst lenger... Psykologen og de andre som var med å hjelpe meg forsto at det ble for mye for meg og at jeg trengte mer hjelp med andre ting en akkurat skole. Jeg fikk derfor ikke lov til å dra på skolen fra Mai og helt til høsten 2015. 
 

Jeg har nå byttet skole igjen for å få mer hjelp og oppfølging. Jeg var på besøk der noen dager før sommeren, og jeg kan faktisk si at jeg gleder meg til å få et " normalt " liv igjen med en normal hverdag for jenter på 14 år i Norge. Det store spørsmålet er jo om jeg kommer meg på skolen hele dagen, noen timer, 1 dag i uka, eller ingen? Det er spørsmål jeg umulig kan svare på før det skjer, men jeg håper så inderlig mye at jeg klarer å komme vær dag, hele dagen. Nå føler jeg meg endelig klar til å starte et nytt kapittel i livet mitt, og denne gangen forhåpentligvis ikke noe så tøft og tungt som for 1 år siden.

Den dag i dag sliter jeg aller mest med å takle mitt eget utseende. Jeg fikk kommentarer hver eneste dag hvert andre minutt på hvor stygg jeg er og hvor feil jeg er. Sånne kommentarer var det jeg brøy meg minst om da de kom, men nå etter lenger tid så er det de kommentarene som sårer dypest og som sitter hardest igjen. 
Jeg vet at de fleste fjortiser er usikker på sitt eget utseende og helt fint kunne tenkt seg kroppen til Kim Kardashian. Det samme gjorde jeg for et år siden.. Men nå er det noe annet. Jeg er villig til å legge meg under kniven på en seng for å bli operert uansett hvor vondt det vil gjøre. Jeg sliter veldig mye mer med det enn hva folk tror. Jeg får store sinne anfall der jeg har lyst til å ta mitt eget liv  grunnet at hvordan jeg ser ut. Jeg jobber så godt jeg kan med det, og jeg får god hjelp, men ikke god nok. 
 

Jeg sleit også med mat en liten periode før sommeren. Jeg gikk dager uten å spise, og kiloene rant av. På 5 uker gikk jeg ned 6 kilo. Jeg vil ikke komme inn i de tankene der igjen. Jeg er feit ja, og jeg er stygg som faen. Men den følelsen jeg hadde når jeg alltid gikk rundt å ikke kunne spise og var svimmel og kvalm hele tiden, den følelsen vil jeg helst slippe å føle igjen.

I dag fikk jeg en melding på instagram som virkelig ga meg et spark i rumpa til å gidde å dele hele historien min med dere lesere.


 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre for å få folk til å forstå, men det er ikke greit å være frekke i kjeften! Man MÅ passe på hva man skriver til folk! Jeg blir så utrolig lei meg og sint når jeg får sånne meldinger, for jeg tror ikke den personen i andre enden er klar over hvor trist det er å få en sånn melding. Det kan godt hende at det bare er jeg som overreagerer, men det er garantert andre mennesker der ute som sliter med like ting som jeg gjør. Det er nok mange som tenker at alle tåler en sånn melding, men når man får litt her og litt der - eller i mitt tilfelle over alt, så skader det! Jeg er jo syk! Jeg kutter meg selv og tar tabletter for å ikke føle sorgen så sterkt! Det sier vell litt? Jeg legger meg hver natt med et håp om å aldri våkne igjen, og jeg er 14 år! 14!!! Jeg vil ikke ha det sånn lenger! Jeg vil ikke! Jeg orker ikke heller! Jeg håper alle personer der ute som leser dette tenker seg nøye om og for guds skyld ikke skriver noe frekt eller nedtrykkende. Dere vet tross alt ikke hvordan den andre personen har det fra før av. 


Vi blogges i morgen alle fine lesere! Takk til alle dere som kommentarer fine kommentarer og klarer å få meg til å komme med noen ordentlige smil i løpet av dagen! Jeg setter uendelig stor pris på det! Nå skal jeg sove (og forhåpentligvis aldri våkne igjen). Natta♥

 

  •  04.08.2015
  •                     
  •   Blogg
  •                     
  • 37

37 kommentarer

04.08.2015 kl.23:29

Hør her, ALDRI vis din svake side til "fienden". Uansett hvor vanskelig det kan være, det vet jeg alt om selv. Du skal gå med nesa i sky, det er tøft, men da beviser du at du er et bedre menneske, du er sterkere enn du tror, penere enn du tror, mer elsket enn du tror. Det du må gjøre er å stå på, husk at suksess er den beste hevnen, ikke la mobberne vinne. Og aldri gi opp! Jeg vet du kan klare det med den rette instillingen!

Tea Regine

04.08.2015 kl.23:36

Rant nesten tårer når jeg leste:(( Håper du er på bedringens vei.

Sikkert deilig med en deilig og ny start på en ny skole<3

Kan ikke egentlig tenke meg å ha det sånn. Ingen fortjener hat!

Håper du vet at du er sykt pen, kjenner deg ikke men du er sikkert veldig hyggelig person

som tar hensyn og er omsorgsfull<3 Ønsker deg alt best<33

Isabella

04.08.2015 kl.23:37

Åå, Isabel!! Stakkars deg som har opplevd dette, og i det hele tatt har klart og overlevd. Du er så utrolig sterk og tøff som tør å dele dette med oss. Du må ha lykke til videre, og ikke bry deg om haterne. De trykker andre ned, for å få seg opp.. Det er helt forferdelig... Men en ting må du vite, og det er at du er perfekt akuratt som du er, og det kan INGEN forandre på! :) <3

04.08.2015 kl.23:53

Er leit å høre om historien din. Uansett hvilket menneske eller skapning det måtte være, så er mobbing aldri greit. Jeg blir så ufattelig sur på og lei av mennesker som ikke har bedre å gjøre enn å bidra til å ødelegge livet til et menneske. Uansett i hvilken grad det bidrar til, enten det måtte være blikk eller frysninger så er det verken greit eller lov å mobbe. Er faktisk helt sykt å tenke på hvordan de menneskene som mobber kan leve med seg selv. Mange i disse dager har virkelig ikke fått en god oppdragelse! Jeg kjenner deg ikke, men vi har noen felles venner. Jeg kan dessverre ikke beskrive deg og nevne dine unike egenskaper, men du virker som en veldig god jente som prøver så godt hun kan på alle områder. Jeg vet ikke om du allerede vet det, men er det noe du må inse så er det at det aldri er du som er feilen, det er mobberne! Du er utrolig vakker! Jeg ønsker deg masse lykke til på den nye skolen! Håper alt vil ordne seg for deg.

Banan

05.08.2015 kl.00:13

Wallahi hva skal si?? Den rent assaa den bra tilbudet på den gata kjøkkenet den kebab for deg 10% rabbat den er gjor problem glem. Besoke min gata kjøkkenet🍩🎊🔫🔝💯❤️

Silje

05.08.2015 kl.00:24

babe, du er 01er å tro meg det er ikke bare du opplever den dritten. Du gjorde nettopp en stor tabbe, nemlig å vise din svake side, skjønner at du prøver å vise folk hva du går igjennom men det er egentlig ikke vits fordi uansett om de stopper å plage deg så finnes det alltid noen som vil se deg lide. Jeg hadde en fetter som opplevde samme dritt, en dag hoppet han ned fra en bru å da mobberne ble spurt hvorfor de gjorde det så svarte de for det meste at de var sjalu på han, de som mobber er folk som lever et jævla trist liv, de vet selv at de er 0 å prøver å få med seg fler. Når det kommer til operasjonsgreiene dine så må jeg bare si at du tenker som en komplett idiot, beklager men det er sant. Skal du operere deg for å bli bedre for folket og så de slutter å plage deg? Det er ikke vits fordi ingen er perfekte å ingen blir det heller! Du har mangemange år igjen, hvis jeg var deg vet jeg ikke hva jeg ville gjort men ihvertfall ikke skadd meg selv👍 men lykke til å håper virkelig at du får det bedre❤️👉👌💦

Hold it down

05.08.2015 kl.00:56

Husk at det er forskjell på å få hat, stygge meldinger etc fordi man skiller seg ut, eller har mange følgere osv. Men det vil fortsatt aldri være på langt nær så ille som å være den som aldri blir sett, den ingen bryr seg om. Den som faktisk blir mobbet, og kun mobbet. Ingen støtte. Bare tenk litt på det før du sier at alt er jævlig for deg.

Melika

05.08.2015 kl.01:07

Ååå jentamii! Utrolig sterkt innlegg ❤️

Leona

05.08.2015 kl.01:45

Det var tøft å lese det du skrev, fordi jeg vet at du er en ganske hyggelig jente med en super personlighet! Jeg syntes det var ganske modig og bra at du delte litt av historien din. Og jeg håper virkelig at folk lærer av dette! Sist men ikke minst viser alt dette at du virkelig er en sterk person som har overlevd alt dette. Og jeg håper du får det bedere fremover<3

Anne Skåtun Gunnersen

05.08.2015 kl.01:50

Du er sterk, vakker og modig. Noen synes du viser din svake side, men jeg synes tvert i mot at du viser din sterke side. Lykke til videre🌸

Celine Marie Bjerke

05.08.2015 kl.02:11

Du har absolutt ikke gjort noen tabbe som noen andre i kommentarfeltet skriver.

Leste dere egentlig innlegget hennes? Hun innrømmer for oss at hun er veldig følsom og blir såret, også kommer dere med "nå gjorde du en stor tabbe" jeg tror ikke det vil hjelpe henne i stor grad..

Jeg blir veldig lei meg når jeg ser kommentarene du får, fordi slike mennesker må virkelig ha det vondt. Jeg har litt erfaring som deg, jeg blir mye såret og angrepet av mennesker, ofte av de som er glad i meg. Men jeg mener at dette gjør dem fordi dem har vondt med seg selv, så derfor vil de at andre også skal ha det vondt. Men det unnskylder dem ikke, det gir dem ingen rett til å oppføre seg slik som de gjør, men de er bare ikke modne ennå. Jeg håper de en dag blir det, og at du får en lang melding fra disse menneskene når de har vokst opp og forstått hva de har gjort galt.

Om du føler at du trenger en person å snakke med så kan du gjerne snakke med meg om det er ønskelig, jeg er en super god lytter og har noe livserfaring selv og deler gjerne med deg om du ønsker det.

Finner meg på facebook eller E-post om du vil snakke :-)

Om ikke, IKKE gi opp håpet. Du er så pen og nydelig, folk kaller deg ikke stygg fordi du er det - de gjør det fordi dem føler seg selv stygge.

❤️❤️❤️

05.08.2015 kl.02:26

VÆR SÅ SNILL, ikke hør på disse kommentarene!!!!!!! Du må ikke høre på dem, for dem skriver så mye om noe de ikke kan noe som helst om!

En som kaller deg idiot her fordi du vil operere, det gjør deg IKKE til en idiot! Du er jo ikke dum i det hele tatt, Jeg håper du har en person å snakke med som har litt mer erfaring om mennesker og følelser, disse kommentarene hjelper deg ikke og du må ikke høre på slike kommentarer... Du er smart, nydelig og perfekt som du er, skal love deg at du ikke trenger operasjon! Men jeg forstår godt at du ønsker det når så mange mennesker sier stygge ting til deg. Men du er virkelig så vakker, og du har et lykkelig liv foran deg!

05.08.2015 kl.03:29

Hei!

Det var veldig rørende å lese historien din. Ingen fortjener noe slikt som det du har gått igjennom.

Jeg ville bare si at det er veldig tøft av deg å dele det du har opplevd. Du taler for både deg selv og mange andre som ikke klarer å stå fram så åpent som deg. Det skal du ha stor respekt for! ♡

I tillegg ønsker jeg bare å si at alle mennesker har sine sterke og svake sider. Jeg leste i kommentarfeltet at noen mente at du "aldri skal vise din svake side til fienden/mobberen"." Hvis du gjør det, vil du da oppfattes gjerne som mentalt svak, i motsetning til å forsvare seg selv sterkt." ..

Men det jeg egentlig ønsker å si angående dette er at du ikke må tenke sånn! Selv reagerte jeg på disse kommentarene. Eller... Det jeg mener er at DET ER LOV å vise sine svake sider! Det er helt menneskelig.

Oj, jeg ser nå at jeg ikke er så god til å formulere meg slik at det er lett å forstå hva jeg mener. Uansett; POENGET MITT er ihvertfall at du ikke må tenke at det er svakt av deg å vise til verden, inkludert mobberne, at du blir virkelig såret av å bli behandlet så dårlig og bli tilslengt slike uhyggelige kommentarer. For det å stå frem slik du gjør vil jeg si må være fullstendig motsatte av svakt!!! Det er utrolig sterkt, tøft, imponerende og godt gjort av deg!!!!!

Jeg kjenner deg ikke, men jeg ble allikevel veldig stolt av deg da jeg leste dette innlegget. DU ER FANTASTISK!

Jeg håper du får en mye bedre framtid, der du kan føle deg avslappet og er villig til å leve et godt liv videre. Du har mye igjen når du er i en alder av bare 14 år!!

Livet er ikke en dans på roser, og i blant føler man gjerne at man heller blir truffet hardt av piggene på stilken. Men det vil komme tider der den vakre blomsten stråler ut og sprer både glede og skjønnhet. Det er jeg sikker på at du også vil.

Jeg ønsker deg all lykke til videre. Heier på deg! STÅ PÅ ❤️❤️❤️

Per

05.08.2015 kl.09:49

Ikke for og såre deg på noen måte. Jeg prøver å være så ydmyk som jeg bare kan. Jeg forstår at det eneste du trenger nå er støtte,men. Nå

kommer det store men'e.

Det må jo være noe Som får folk til å ville skade deg. kanskje du rett og slett bare oppfører deg dårlig mot visse personer som prøver og hjelpe deg. da kan det hende at den/de personen(e) reagerer med og tro at du tror at du er bedre en den/dem og at demmes hjelp ikke er verdig nok.

jeg vil at du skal tenke igjennom dette. Kanskje langvarig Psykisk undertrykkelse har etterlatt deg oversensitiv.

Og at nå i sosiale situasjoner

oppfatter du ting feil. og at negativ ladet kritikk eller at noen rett og slett bare er negativ rundt deg. oppleves mye mer ondsinnet eller traumatisk en det egentlig er. sist men ikke minst "trust no one not even yourself" igjen jeg prøver og være så ydmyk som jeg bare kan. og forventer og få mye hat for denne kommentaren. det kan hende at jeg tar helt feil her og at det er jeg som oppfatter ting feil, men etter lang tid med og snakke med mobbe offere så føler jeg at jeg har kompetanse nok til og skrive denne kommentaren her. peace!!

Hanna

05.08.2015 kl.10:30

Kjære flotte Isabel. Det du har gått igjennom er helt forferdelig. Det rant tårer nedover kinnene mine når jeg leste historien din. Det er helt utrolig hvor forferdelige mennesker kan være. Du er utrolig tøff, det er du virkelig. Tøff som forteller historien din, og ikke minst tøff som holdt ut all dritten du fikk slengt imot deg. Du er virkelig et forbilde for mange som blir utsatt for mobbing. Ønsker deg alt det beste, for det fortjener du virkelig.

Anon

05.08.2015 kl.11:10

Jeg ble også mobbet sånn som som du ble og Jeg kjønner deg, jeg har holdt på med å ta selvmord men det er en grunn til at jeg ikke gjør det en grunn og det er at jeg veit jeg har venner der ute sem bryr seg om meg❤️

Anonym- K

05.08.2015 kl.11:21

Hei Isabel❤️

Nettopp lest historien din. Var veldig leit å høre😢 Rart at det finnes slike mennesker der ute. Jeg synes synd på dem som ikke vet hva de gjør og sier. Men du må husk å ikke ta ting lett inn på deg. Du skal være sterk. Dersom en mobber, le av dem. Føl deg stolt over hvordan du er. Hvorfor skal folk dømme deg. Vær den du er, og ikke prøv å bli noen andre. Har selv opplevd at folk har ledd av meg, da jeg sa noe jeg sto for. Men jeg brydde meg ikke. Og den dag i dag mener de det samme som meg. Bare le av dem dersom de sier noe, da vil de faktisk tenke over hva de sa. Det skjedde med meg en gang. Jeg og 2 brødrene mine spilte fotball mot 7 gutter fra klassen. De tapte, og derfor ble de sure og aggressive. Det gjorde at de begynte å mobbe meg. Kaldte meg rare ting osv. Jeg sto der helt alene foran 7 gutter som slengte masse dritt. Akkuratt der var jeg sterk og tok ikke no til meg, og istedet sto jeg å lo av hvor dumme og stakkarslige de så ut. Plutselig begynte en av Guttegjengen å si stopp, det ser ikke bra ut. Bare vær stille, osv. Og etterdet har de ikke sakt noe til meg, og behandler meg som deres søster. Så stå for den du er å ikke la noen komme i veien. Hvorfor skal du kaste bort så mye for hva de sier? Vær den du er, det er da du er perfekt💗

Et annet tips jeg ønsker å gi deg: Ikke tro du er feit og stygg. Etter å ha sett deg og kroppen din, WOW😍 Du er heldig av flere mennesker på denne jorda. Vær den du er. Ikke driv med noe annet. Det farlig for deg å ikke spise ordentlig og ikke få i de næringene i kroppen. Det er nå du trenger næringer, proteiner osv. For å holde deg oppe og frisk. Hvordan kan ett tre vokse dersom den ikke får vann og sol?? Så derfor spis ordentlig å gå 30. Min hver dag med hunden din:)

Stå på og hver sterk💗💗 snart skal du uansett starte på videregåendeskole, da mister du alle mobberne. Og tenk da: "hvorfor brukte du din dyrebare tid på å gjøre dem fornøyde, som de faktisk aldri blir?"

05.08.2015 kl.11:29

Ja Per, du fortjener litt hat for den kommentaren du skrev der... Hvordan i huleste kan du sitte å fortelle en person som er så langt nede at dette kan være hennes egen feil?? Det er sånne kommentarer som kan få ett menneske til å vippe av pinnen.. Tror ikke du fatter hva du snakker om egentlig og det får nesten være unnskyldningen din..

Anne-Mari

05.08.2015 kl.11:44

Nydelige Isabell - inni og utenpå!

Ingen fortjener under noen omstendigheter å oppleve det du har opplevd. Verden skal ikke være sånn - vi trenger solstråler som deg. Jeg tror (og jeg tror at "tro kan flytte fjell") det kommer til å gå bra med deg fremover! Jeg sender en stor dose varme tanker til deg og din familie.

Det er viktig at du er åpen og forteller din historie så andre kan lære og forstå. Leste du Nemi-Lise sitt svar til skolen som inviterte henne til å snakke om mobbing? Om ikke - gjør det!

Klem

Johannes Storli

05.08.2015 kl.14:33

Hei :)

Jeg synes virkelig synd i deg og jeg kan ikke begripe hvorfor du har blitt mobbet. Du ser kjempesøt ut og du virker veldig intelligent. At folk har kalt deg stygg osv skjønner jeg ikke, for det er du ikke i det hele tatt. Du er vakker og smart :) Det jeg faktisk lurer på er om "misunnelse" is the key word på en måte. Jeg tror med andre ord at folk har mobbet deg fordi de er misunnelig på deg, nettopp fordi du er nydelig og som nevnt tidligere intelligent <3

Swedaa

05.08.2015 kl.16:18

Isabell du er mye penere,sterkere og mye snillere en du tror og du er tøff som faktisk klarer og si hvordan du faktisk har opplevd det .kan ikke tenke meg ett sånt liv og bli takka ned på 😥 håper du for det bredere på den ny skolen❤️<3

05.08.2015 kl.16:24

Hej! Jeg er en tidligere 10.klasse elev på Lindeberg skole, og vil si at alt du går igjennom nå er tøft. Det kommer til å bli tøft å komme over, og jeg skal ikke sitte som alle andre og si at alt vil bli bra igjen. For det vil ikke, du vil ha traumer og du vil tenke på denne tiden av livet ditt for resten av ditt liv.

Men, så er det opptil deg og bestemme om dette skal være motivasjon for å bli et bedre menneske, eller om dette skal jage deg for resten av ditt liv. Du ser ut som en strålende jente, selv når jeg så deg på skolen, så du ut som en herlig og blid jente :) Det var virkelig synd å få lese at bak det smilet, skjulte grusomme tårer og tanker.

Også må du huske at du bare er 14 år gammel, du har masse støtte. Du har hele livet foran deg! Tenk deg når du får barn og alt, da vil du få nydelige barn som får vite om sin sterke mor som ikke ga opp!

Jeg håper alt vell for deg, og håper ting bedrer seg. Jeg vet disse ordene har blitt gjentatt mange ganger, men du trenger å høre det. For nå trenger du støtte! Kos deg på den nye skolen. Det er opptil deg og bestemme om du skal la mobberene vinne eller om du skal stå opp igjen, sterkere enn aldri.

Jeg heier på deg, Isabel!

Vigdis

05.08.2015 kl.23:24

Kjære deg!

Så vondt å lese om hvordan du er blitt behandlet, og hvordan det virker på deg. Jeg tenkte kanskje du ville bli bittelitt glad når jeg forteller deg at dette innlegget hjelper meg til å hjelpe mitt barnebarn som er på sommerbesøk, og som har falt ut av skolen nesten fullstendig. Ikke mye eldre enn deg. Nå forstår jeg henne enda bedre, og jeg er så glad jeg snublet over dette innlegget.

Det er så forferdelig trist at de unge behandler hverandre så grusomt, det er egentlig helt ufattelig at de vil være sånne ufyselige mennesker som driver andre unge ut i enorme påkjenninger. Det er du som er normal, ikke de. Du har helt normale reaksjoner. Og har noen fortalt deg at den beste hevn er å leve et godt liv?

Det kan du sikte på, tenk deg forbi disse vonde årene og forstå at du har så mye godt foran deg. Og du kan bli voksen uten å måtte gremme deg over at du har knust andre mennesker. Det kan ikke alle disse mobberne gjøre. Hvor mange ganger leser vi om slike som har mobbet, og som angrer forferdelig som voksne. Så hold ut, og bruk systemet for alt det er verdt. Håper du får det bedre og bedre! Tusen takk for din åpenhet! Du må jo være ei kjempeflott jente!

Marcus Guttormsen

06.08.2015 kl.00:26

Omg jeg viste ikke om dette jeg føler meg dårlig for at jeg ikke var der for deg Isabel. Jeg beklager mye og du må ikke høre på de andre du er den vakreste jenta jeg har møtt. Jeg skal fortelle en hemmelighet jeg har Vært forelsket i deg siden 1 klasse og jeg er det fortsatt uansett hvor mange ganger jeg har sakt at jeg ikke er det og vet du hvorfor jeg er forelsket i deg? Fordi du er den snilleste ,vakreste, smarteste jenta jeg noensinne har møtt håper du leser denne meldingen ❤-lig Hilsen Marcus Guttormsen

alida

06.08.2015 kl.18:00

utrolig leit at du har opplevd sånt.! Du skal vite at det er mobberne som har problemer med seg selv å må rakke ned på andre.! Du er den du er å du er sikkert ei bra person som ikke fortjener den driten! Håper det går mye bedre med deg nå! Tenker på deg,! jeg synes så synd på folk som blir mobbet.. Du har veldig fin blogg å håper ikke du slutter med å blogge, for dette kan du :)

Har selv en blogg som du kan se på hvis du har lyst :)

www.hiphopdanser93.blogg.no

Den som ikke liker deg

06.08.2015 kl.20:24

Er lei av du omg du overdriver du er en hore fordi du puller så ditt feil - just saying

Blogazine by Christina Fraas

06.08.2015 kl.22:23

Så trist at du har måttet oppleve noe sånt :( modding trykker ned selvilliten og gjør at man tenker på ting andre ikke føler på! Det kommer til å være en del av deg - men en mager trøst er at alt blir bedre og når du blir noen år eldre finnes ikke mobbing lengre. Mobberne er høyst sannsynlig mere usikre enn deg og prøver å føle seg bedre ved å rakke ned eller "gjøre det de andre gjør". Du er sterkere!

Arunraja Sivananthan

10.08.2015 kl.22:50

Det her var veldig tøft av deg! Begynte å få tårer :(

11.08.2015 kl.12:56

Du er så lø

Bare meg

12.08.2015 kl.11:38

Hei. Jeg håper og tror d vil gå bra for deg på den nye skolen. Jeg går i den klassen du skal begynne i og vi har fått flere nye elever som har slitet med mobbing, og alle har sagt at d var fint å komme til oss. D r også som di sikkert merket en litt mindre skole og derfor har vi faktisk ikke ordentlig mobbing.

Det var egentlig bare det jeg ville si og velkommen til klassen etter sommeren.

Gleder meg til å bli kjent med deg.

Mina

19.08.2015 kl.20:58

Du er fin du har et godt hjerte selv om det er oppenbart at du blir mobbet ignorer det du er kjemmpe flink til og skrive i bloggen å har aldit ønsket å være like pen som deg du er verken stygg eller feit du er den peneste jenta jeg har møtt du kjenner meg sikker jeg var søstren fra en i 8 klassen som du gikk på før . Isabel martinez aldri tenk mer at du er stygg eller at du ikke er høflig eller snill du er kjemmpe snill og en jente med stror,fint ,flott, fantasnisk hjerte💓💗 håper virelig du leser dette og håper det hjelper er stor leser av din blogg og leser den vær dag og blir skuffet gang på gang det er med mobbibgen og skolen du gikk på før !!😢😢😢💗💓

Mina

19.08.2015 kl.21:01

Du er fin du har et godt hjerte selv om det er oppenbart at du blir mobbet ignorer det du er kjemmpe flink til og skrive i bloggen å har altid ønsket å være like pen som deg du er verken stygg eller feit du er den peneste jenta jeg har møtt du kjenner meg sikker jeg var søstren fra en i 8 klassen som du gikk på før . Isabel martinez aldri tenk mer at du er stygg eller at du ikke er høflig eller snill du er kjemmpe snill og en jente med stror,fint ,flott, fantasnisk hjerte håper virelig du leser dette og håper det hjelper er stor leser av din blogg og leser den vær dag og blir skuffet gang på gang det er med mobbibgen og skolen du gikk på før !!😢😢😢💗💓

bjce.blogg.no

10.09.2015 kl.09:34

åå jeg kan ikke tro at noen gidder det mot deg du er jo så snill,pen,morsom,kul,søt osv jeg er kjempe stor fan av deg og når du komenterte på en av bildene mine jeg ble sp glad men når jeg så alt dette så kan jeg ikke tro at noen er så store drittsekker og gidder å gjøre det mot deg du virker som om du er verdens snilleste person liksom så kan ikke tro dette men ikke hør på de overse alt bra at du har med hunden når jeg er lei meg koser jeg altid med hunden min så det er bra måte og komme opp i humor men pass på og ikke hør på de jeg støtter deg JEG STØTTER DEG jeg er glad i deg uansett om jeg ikke kjenner deg så godt <3<3<3<3 jeg er her for deg om du vil snakke <3<3<3 klem bjce

<3

17.09.2015 kl.00:13

Jeg var på samme leirskole som deg, men du husker meg nok ikke. Men jeg skulle bare si at jeg støtter deg og synes det er helt forferdelig det du går gjennom. Jeg skal ikke si at jeg skjønner hvordan du har det, for jeg hater selv når folk sier det til meg, men jeg har vært gjennom det samme som deg, og vet hvor vanskelig det er. Har selv prøvd å ta livet av meg 3 ganger før, og senest for en uker siden, og jeg har kutta meg i et år nå, Og har ikke spist på en uke.

Jeg synes du er kjempe tøff som tør å skrive om det, så stå på!!

Mustafa jama

28.09.2015 kl.14:22

hold kjeft a misfoster og brokkoli hode.

Gutta fra Moss:)

09.11.2015 kl.23:04

Mustafa jama hvorfor er du frekk mot Isabel?, hun har blitt mobbet også kommer du og gjør det værre?.

Tenk om det var deg som ble mobba hverdag a?, hadde du takla det elr?.

Jævla utlending som kommer til Norge for å lage bråk, forbanna svarting!.

PS:Kom deg ut av landet, orker ikke respektløs unge som deg:).

Stå på Isabel vi støtter deg :D<3

Gutta fra Malkoff videregående skole (Vi støtter deg isabel!!)

09.11.2015 kl.23:26

Hei Mustafa jamal, hva er vitsen med å være frekk mot Isabel?,

Hun har hatt d jævlig så kommer du med stygg kommentar!, kanskje vi gutta skal finne deg og sende deg draptrusler osv?, du hadde ikke likte du hadde du?.

Du er en respektløs utlending som søker opp bloggen til Isabel bare for å skrive"hold kjeft a mistfoster og brokkoli hode" du har lite liv ass.

Kunne du ikke ha sagt d face2face?, nei fordi du hadde ikke hatt BALLER nok!, så la isabel være i fred og plag noen andre isteden for, vis respekt til jenter a og voks opp gutt.

(Isabel vi støtter deg og være sterk pliz☺️☺️) hilsen gutta fra Malakoff videregående skole som fant bloggen din i skoletimen😊😊.

Skriv en ny kommentar

hits