Forside Add meg YouTube Instagram Facebook kontakt meg
3

Min mening om Paradise hotel deltakerne

Her om dagen kom jeg over et innlegg der bloggern ga sin mening om paradise hotel deltakerne iår! Jeg leste innlegget og syntes det hadde vært morsomt å gjøre det samme, bare med min mening. Men jeg skal gjøre en vri! Hun bloggern skrev endel stygt om deltakerne, men ettersom at jeg faktisk har opplevd at folk har skrevet dritt om meg på nettet - så gjør ikke jeg det samme. Derfor skriver jeg heller bare det positive med deltakerne! Det er kanskje ikke like morsomt å lese, men jeg vil ikke henge ut noen uansett. Jeg velger også å bare ta jentene!

Elin:

Elin er vell den peneste jenta inne på hotellet spør du meg! Og jeg syntes faktisk hun er 1000 ganger penere uten sminke, enn med. Hun virker som en veldig livlig jente som man virkelig kan ha det gøy med, uten at du føler deg flau.

Isabel:

Isabel er vell den jeg har likt siden starten. Sikkert mest fordi hun har likt navn som meg, men også fordi hun virker som en søt jente som egentlig bare følger litt etter alle og ønsker alle godt, selv om hun spiller og må tenke på seg selv. Jeg syntes hun er kjempe pen, og kunne godt tenkt meg mange av bikini'ene hennes!

Martine:

Martine syntes jeg virker som en kjempe snill jente som alltid har masse å snakke om! Hun virker veldig smart og ser ut til at hun alltid tenker på hva hun skal gjøre for at hun og de nærmeste rundt henne skal ha det bra. Jeg syntes personlig at hun har en drit heftig stemme!

Sara:

Sara er vell den som er smartes at alle jentene, hvertfall det hun blir fremstilt som! Hun ser ut til å være en kjempe søt jente med masse på hjertet som hun vil dele! Hun virker også veldig glad for det meste og vil at de nærmeste skal komme videre vær gang!

Linn: 

Linn må jeg virkelig si er en bra skuespiller! Jeg har fra dag en syntes at hun virket som en kjempe søt og snill jente, selv om hun spilte veldig stygg i munnen på starten av programmet. Men jeg syntes hun ser en som en herlig jente, og en man kan gå til om man foreksempel er lei seg..
  •  15.04.2015
  •                     
  •   Videoblogg
  •                     
  • 3

3 kommentarer

Aina Bäckman Hatlebrekke

15.04.2015 kl.11:13

Morsomt innlegg! Du burde ha ett med guttene også :)

alise

15.04.2015 kl.18:52

Bra skrivd. følger med på serien på viaplay :-D

malissa nicole

16.04.2015 kl.02:41

Asså elin er best, martine å sara skal ut. Hahahaha! Fin blogg foresten. :)

Skriv en ny kommentar

hits